Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Il Postino: Σπιτική Ιταλική κουζίνα στο Κολωνάκι!

20 Ιανουαρίου 2015
Il Postino: Σπιτική Ιταλική κουζίνα στο Κολωνάκι!

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την ημέρα που το Il Postino άνοιξε την πόρτα του στο Κολωνάκι. Μια πόρτα που με τα χρόνια δημιούργησε μια πελατεία με πάθος για την αυθεντική ιταλική μαγειρική.

Σήμερα το Il Postino εξακολουθεί να προσελκύει τους παλιούς πελάτες αλλά και να δημιουργεί νέους φίλους γιατί είναι σε διαρκή αναζήτηση γεύσεων και προτάσεων που αρέσουν, γιατί τροφοδοτούν το ενδιαφέρον αυτών που δεν κάνουν συμβιβασμούς στις επιλογές τους.

Η επιτυχία του Il Postino προέρχεται από την ποιότητα παραγωγής, χωρίς εκπτώσεις. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις αρχές της σωστής ιταλικής σπιτικής μαγειρικής: φρέσκες πρώτες ύλες καθημερινά από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές - ορεκτικά και σάλτσες μου ετοιμάζονται και ζυμαρικά που βράζονται al dente εκείνη την στιγμή.


Τα νιόκι, η focaccia και τα γλυκά που θα δοκιμάσεις φτιάχνονται στην κουζίνα του Il Postino!

Υπάρχουν συνταγές που έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς που,παρά τα χρόνια, συνεχίζουν και βρίσκονται στις επάλξεις: Vitello tonnato, pasta agli scampi, penne, prosciutto e gorgonzola (PPG), χειροποίητα gnocchi di patate, carbonara ιταλική (και όχι αμερικάνικη!), tagliata di manzo.

Ο πρωινός κατάλογος του Il Postino από Δευτέρα έως Πέμπτη έχει απλοποιηθεί για να ικανοποιήσει κυρίως τις ανάγκες των...τακτικών θαμώνων του μαγαζιού. Τα βράδια και τα μεσημέρια Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής προσφέρεται ο πλήρης κατάλογος που αλλάζει κάθε δίμηνο.

Αν έχεις ήδη πάει στο Il Postino, αλλά έχεις καιρό να περάσεις, αλλά και αν δεν έχεις πάει ποτέ σου, αξίζει να επισκεφθείς και να δοκιμάσεις τις γεύσεις του....

Info

Γριβαίων 3, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3641414
Facebook: IL Postino

 

Ροή ειδήσεων

Share