Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υδρούσσα: Eδεσματοπωλείο- σταθμός στο Χαλάνδρι!

28 Σεπτεμβρίου 2016
Υδρούσσα: Eδεσματοπωλείο- σταθμός στο Χαλάνδρι!

Όταν ένα... εδεσματοπωλείο εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες δεν έχει κατεβάσει ούτε μία μέρα τις κατσαρόλες και τα τηγάνια και κάθε χρόνο εμφανίζεται ολοένα και πιο ανανεωμένο, σίγουρα μπορείς να μιλάς για ένα από τα σημεία-σταθμό του Χαλανδρίου!

Στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό και εδώ και μισό αιώνα συστήνει τους κατοίκους των Βορείων (και όχι μόνο) στην καλή και αγαπημένη ελληνική κουζίνα. Οι ξακουστοί μεζέδες «του Μερακλή», τα... πειραγμένα χανουμάκια, οι σαλάτες και τα τρυφερά φιλέτα με κρασί ή πιπέρι, όλα συνωμοτούν ώστε να πηγαίνεις στην Υδρούσσα όχι μόνο για να χορτάσεις αλλά και για να βιώσεις έναν αέρα παλιάς γειτονιάς με την παρέα σου!

Την... τιμητική τους εδώ έχουν τα κρεατικά με ψαρονέφρι σε διάφορες παραλλαγές, κεμπάπ ανατολίτικο και άλλα... αριστουργήματα της σχάρας να συναρπάζουν.

Φυσικά, όσο φτιάχνει ο καιρός, το μεγάλο ατού της Υδρούσσας είναι η καταπράσινη αυλή που είναι ανοιχτή και σας περιμένει για τις τελευταίες ημέρες τηάνοιξης και φυσικά για όλο το καλοκαίρι, ενώ στα plus σημείωσε και τα εξαιρετικά γλυκά, τα οποία, όπως όλες οι υπόλοιπες προτάσεις, φτιάχνονται στο χέρι. Μην παραλείψεις να θαυμάσεις και το χώρο, που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής.


Info

Αγίας Παρασκευής 56, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6812520

Δευτ.. - Παρ.19:00 - 01:00 / Σάβ- Κυρ. από 12:30- 01:00

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share