Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Big Mouth: All day που αρέσει πολύ στο Χαλάνδρι!

28 Σεπτεμβρίου 2016
Big Mouth: All day που αρέσει πολύ στο Χαλάνδρι!

Στην οδό Γυφτοπούλου και στο σημείο του θρυλικού Blue Bar που "μεγάλωσε" γενιές και γενιές ήρθε το Big Mouth. Το all day στέκι διαθέτει δύο ορόφους και μια ταράτσα για να απολαύσετε το ποτό σας αφ'υψηλού.

Ενδείκνυται για ένα ηλιόλουστο πρωινό γεύμα, ο πολύχρωμος πρώτος όροφος με σαφή προτίμηση στο μπλε εκπέμπει χαρούμενα vibes, ενώ στον πρώτο το jazz bar που ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ μας μυεί σε μαύρες μουσικές με το σκηνικό να αλλάζει τελείως.

Στην ουσία το Big Mouth είναι 3 χώροι (κάτω, πάνω όροφος και ταράτσα) με διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους και κοινό γνώμονα την cult ατμόσφαιρα, καθώς και το σταθερό μενού που εκπροσωπεί την σύγχρονη ιταλική κουζίνα και την cocktail list που είναι επιμελημένη από τη Bar Philosophy. Ακούμε πως η focaccia του σεφ Eneo Kamenikou είναι ένα από τα must του καταλόγου και παράλληλα ανυπομονούμε για το opening της ταράτσας για νύχτες χαλάρωσης "κοιτώντας τα αστέρια".

Info

Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι, τηλ. 21 0681 5505

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share