Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Mr Peacock: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar των βορείων προαστίων;

28 Σεπτεμβρίου 2016
Mr Peacock: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar των βορείων προαστίων;

Σε ένα κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου συναντάμε εδώ και λίγους μήνες ένα από τα πιο φρέσκα και σίγουρα πιο στυλάτα στέκια όλων των βορείων προαστίων.

Για το Mr Peacock ο λόγος, το νέο all day bar που θυμίζει αρκετά το εξαιρετικό Dalliance House στην Κηφισιά (πρόκειται κατά κάποιο τρόπο για το... μικρό του αδερφάκι).

Εδώ κεντρικό ρόλο έχει το bar και τα θαυμάσια cocktails του Χάρη Δάρρα -νικητής του ελληνικού τελικού του Bacardi Legacy- αλλά σίγουρα δεν είανι μόνο αυτά.

Η υπέροχη διακόσμηση και ο όμορφος κήπος (ιδανικός για πρωινό και καφέ) συμπληρώνουν το όλο concept μαζί με τις χαρούμενες μουσικές.


Info

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6800390

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share