Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαξιλάρα: H νέα άφιξη του Χαλανδρίου κάνει πιο χαλαρή την κάθε σου στιγμή

19 Σεπτεμβρίου 2016
Μαξιλάρα: H νέα άφιξη του Χαλανδρίου κάνει πιο χαλαρή την κάθε σου στιγμή

Από τέλη Αυγούστου μια νέα άφιξη ήρθε να κάνει την εμφάνισή της στην πάντοτε απαιτητική πιάτσα του Χαλανδρίου και φέρνει πραγματικά το κάτι διαφορετικό στην περιοχή. To cafe bar Μαξιλάρα λοιπόν, που με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι έχουν δημιουργήσει ο Γιώργος και η Κατερίνα έχει το δικό του χαλαρό στυλ καθώς και προσωπικές πινελιές, που είναι έκδηλες σε κάθε του σημείο.

Πραγματικά, από τα λίγα στέκια της περιοχής που θα σου ξυπνήσει έντονα το αίσθημα της οικειότητας και θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, ενώ μοιάζει ιδανικό για παρέες. Απλό και λιτό, εναλλακτικό και απέριττο το νέο hot spot του Χαλανδρίου δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο όπου μαξιλάρες κρέμονται από παντού (ακόμη και η απόδειξη έρχεται καρφιτσωμένη σε μαξιλαράκι!) οι μέρες ξεκινούν από νωρίς το πρωί με εξαιρετικής ποιότητας καφέ (Mrs Rose) και χειροποίητα γλυκά (κορμός, κέικ, κουλουράκια, ακόμη και μπάρες δημητριακών) που δίνει τη σκυτάλη σε -επίσης χειροποίητα- οινόμελο, ζεστό κρασί και ρακόμελο όσο τα φώτα χαμηλώνουν.

Τα τελευταία δεν καταφθάνουν μόνα τους στο τραπέζι σου, καθώς τα κεράσματα και τα συνοδευτικά παρέχονται απλόχερα, με γενναιόδωρους μεζέδες να τα "συντροφεύουν". Φυσικά δεν είναι τα μόνα καθώς θα βρεις ακόμη κλασικά cocktail (mojito, dry martini, margarita, aperol κ.α.) και μπύρες (10 ετικέτες και 1 βαρέλι). Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο χώρο μπορεί κάποιος να παίξει τάβλι και επιτραπέζια παιχνίδια ή ακόμη να διαβάσει και το βιβλίο του.

Οι μουσικές εδώ ακολουθούν ροκ, jazz, swing και funk κατευθύνσεις, ενώ πολύ σύντομα η Μαξιλάρα ετοιμάζει και τα πρώτα της events - Συντονίσου στο Facebook Page για να ενημερώνεσαι. Στα plus οι πολύ προσιτές τιμές και η υπηρεσία delivery από το πρωί, καθώς και το γεγονός πως το ανδρικό κυρίως κοινό μπορεί να παρακολουθήσει εδώ και τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Info

Αγίας Παρασκευής 47, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800940.

Ανοιχτά Δευτ. - Πεμ. 08.30 - 00.30, Παρ.- Σαβ. 08.30 - 02.00, Κυρ. από τις 10.00.

http://maxilaracafe.gr/

Facebook: Μαξιλάρα

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share