Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Το Stellage 5 έρχεται αυτό το Σάββατο στο Ρομάντσο

Το Athens Magazine προτείνει

22 Απριλίου 2024 12:35
Το Stellage 5 έρχεται αυτό το Σάββατο στο Ρομάντσο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Stellage είναι μια πλατφόρμα αφιερωμένη στην προβολή ανατρεπτικής ηλεκτρονικής μουσικής και στην υποστήριξη νέων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Το 2024, το Stellage θα γιορτάσει την 5η χρονιά ύπαρξής του, στο Ρομάντσο.

Το Ρομάντσο φιλοξενεί μια γιορτή για τα 5 χρόνια του Stellage. Μια κατάληψη του live stage και του Club στο Υπόγειο, με μια επίλεκτη ομάδα ταλαντούχων μουσικών, που το καθένα τους σπρώχνει τα όρια του ήχου με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Live Stage Line-up

Η αινιγματική Shelley Parker, γνωστή για την πρωτοποριακή προσέγγιση του λεξιλογίου της jungle και του drum n bass, μια προσέγγιση που έγινε ξεκάθαρη με το συγκλονιστικό της LP “Wisteria” (2022) στην Hypercolour Records, σε μια από τις πολύ σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις της, o Yves De Mey, κοντινός φίλος του Stellage, έτοιμος να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό αλλά απόλυτα φιλόξενο περιβάλλον, συνοψίζοντας υλικό από τα τελευταία του έργα Ex Complet, Cf. και UELN. Οι Stacks, που θα φέρουν τη γλυκομίλητη συνθ-ποπ και τους παλμικούς τους ρυθμούς στη σκηνή, εξασφαλίζοντας μια συνθήκη όπου οι στιχουργικές νύξεις στην ποπ των Felt συμβαδίζουν με το χιούμορ. Ο Miles Away που σκοπεύει να παρουσιάσει τη μοναδική του προσέγγιση στην jazz, μια γλωσσική ειρωνεία σε οικεία θέματα.

Ακολουθώντας τις εμφανίσεις στο Live Stage, η νύχτα θα μετατραπεί ομαλά σε Club Night

Η Αθηναία χημικός-μηχανικός και musichead Khmer θα αναλάβει πρώτη με μια από τις -πάντα απρόσμενες- επιλογές της, διασχίζοντας διάφορα είδη και διαθέσεις.

Ο Allon Kaye, με χαλαρή μετάβαση μεταξύ των ηχητικών εμμονών του, δημιουργεί, όπως πάντα, μια σκοτεινή, παλλόμενη ατμόσφαιρα.

Ο Oliver Torr θα δώσει τον τόνο για το υπόλοιπο της νύχτας με τον μοναδικό του συνδυασμό πολυρυθμικού grime-core, και αποσπασματικών ηχητικών εκρήξεων και όλων τους των διαβαθμίσεων.

Σαν ένα βέλος που δεν αστοχεί ποτέ, και μία από τις καλύτερες DJs στον κόσμο, ικανή να οδηγήσει το κοινό μέσα από ατμοσφαιρικές, αλλόκοτες και υποφωτισμένες γωνίες του ήχου συνδυάζοντάς τις με house, techno και disco, η K.atou θα κρατήσει την ενέργεια σε κίνηση μέχρι νωρίς πρωινές ώρες.

Info

Ημερομηνία: 27.4.2024

Τοποθεσία: BIOS ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3-5)

Ώρα Προσέλευσης: 20:00

Εισιτήρια: 5€ προπώληση | 10€ ταμείο

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share