Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Διπλή βράβευση της Herbalife στα Supplements Awards 2023

20 Σεπτεμβρίου 2023 13:04
Διπλή βράβευση της Herbalife στα Supplements Awards 2023
Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Ναταλία Μελισσινού (Country Director GR CY LB), Λίνα Βαϊανού (Διευθύντρια Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS), Νίκος Φραγκούλης (Sales & Marketing Manager GR CY LB)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sofitel Athens Airport η Herbalife τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο για την καλύτερη δράση Εταιρική Κοινωνικής Ευθύνης για τα Παιδικά Χωριά SOS και το χάλκινο βραβείο για το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για την άμυνα του οργανισμού με το Immune Booster Sucralose Free. Τα Supplements Awards, που διοργανώνονται από τη BOUSSIAS Events, είναι γνωστά για την αναγνώριση της αριστείας και της καινοτομίας στον κλάδο των συμπληρωμάτων και της διατροφής.

Το χρυσό βραβείο επιβεβαιώνει την ακλόνητη δέσμευσή και την αφοσίωσή της Herbalife να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS. Ειδικότερα από το 2006 η Herbalife μέσω του προγράμματος Casa Herbalife ενισχύει τις δράσεις του οργανισμού, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση σε ένα σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης και προσφέροντας στήριξη στα παιδιά που ζουν εκεί, με γνώμονα την διαχρονική πεποίθηση της εταιρίας ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια.

Διπλή βράβευση της Herbalife στα Supplements Awards 2023
Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Ναταλία Μελισσινού (Country Director GR CY LB)

Το βραβείο παρέλαβαν, ο Γεώργιος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS, ο οποίος δήλωσε «Εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στη Herbalife τόσο για τη βράβευση, όσο και για τη δέσμευσή της για την ευημερία των παιδιών που έχουν ανάγκη και τον διαρκή και θετικό αντίκτυπο στις ζωές των παιδιών και των οικογενειών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά Βάρης» και η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου, σημειώνοντας «Είναι μεγάλη μας τιμή η συγκεκριμένη βράβευση. Αυτή η αναγνώριση όχι μόνο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής, αλλά υπογραμμίζει επίσης την αφοσίωσή μας να κάνουμε μια ουσιαστική διαφορά στη ζωή των παιδιών που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον».

Διπλή βράβευση της Herbalife στα Supplements Awards 2023

Αντίστοιχα το χάλκινο βραβείο για το καλύτερο συμπλήρωμα για την άμυνα του οργανισμού, που παρέλαβαν η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου και ο Νίκος Φραγκούλης, Sales & Marketing Manager Greece Cyprus & Lebanon, αντανακλά την αφοσίωσή της Herbalife στην ενίσχυση της ευημερίας των ατόμων παγκοσμίως και αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής της στην δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που προάγουν τη συνολική ευεξία.

Διπλή βράβευση της Herbalife στα Supplements Awards 2023
Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Ναταλία Μελισσινού (Country Director GR CY LB)

Η Herbalife (NYSE: HLF) είναι μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία υγείας και κοινότητα ευεξίας που από το 1980 αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία.

Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife είναι η #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share