Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στην Αγία Παρασκευή

Για να περάσεις υπέροχα!

15 Οκτωβρίου 2023 07:16
Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στην Αγία Παρασκευή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλησιάζει βραδάκι και έχεις όρεξη να πας για ένα χαλαρό ποτάκι; Σκέφτηκες την Αγία Παρασκευή, ως επιλογή; Είναι μια ιδανική περιοχή για να πιείς χαλαρά το ποτάκι σου, σε όμορφα και πρωτότυπα μαγαζιά, με μοναδική αισθητική.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα καλύτερα μαγαζιά για cocktail στον Χολαργό.

Παρακάτω, το AthensMagazine, σου παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά στην Αγία Παρασκευή, για να πιείς το ποτάκι σου.

Πάμε να τα δούμε...

Big Spoon

Αγίου Ιωάννου 65, Αγ. Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6019405

Το Big Spoon, είναι ένα μαγαζί πολύ ντιζαϊνάτο, με minimal γραμμές και γεμάτο πράσινα φυτά. Η πλακόστρωτη είσοδος σε υποδέχεται με θέρμη και σου παρουσιάζει την κατάφυτη αυλή, με τα δύο ξύλινα decks, τα ευρύχωρα παγκάκια και τα μεγάλα τραπέζια για τις παρέες πολλών ατόμων.

Το ίδιο όμορφο είναι και το εσωτερικό του, το οποίο είναι φωτεινό, με ευχάριστες πινελιές, ενώ το 6μετρο μοναστηριακό τραπέζι στο βάθος, είναι το ιδανικό σημείο για να δουλέψεις με το laptop σου.

Το βράδυ το μαγαζί σε περιμένει για να απολαύσεις το ποτάκι σου, διατηρώντας ένα χαλαρό ύφος, αλλά ταυτόχρονα δίνοντας σου την αίσθηση ενός ωραίου βραδινού μαγαζιού. Μάλιστα, αξίζει να δοκιμάσετε τα cocktails τους, τα οποία είναι πολύ νόστιμα.

AlcoHole

Ελβετίας 21, Αγ. Παρασκευή

Τηλέφωνο: 213 0463934

Το Alcohole, είναι η πιο cool και η πιο χαλαρή επιλογή για cocktail στην Αγία Παρασκευή. Στο Alcohole, δεν χρειάζεται να βάλεις τα καλά σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τον κολλητό ή την κολλητή σας, να πάτε στο bar και να διαλέξετε ανάμεσα στα περισσότερα από 50 cocktails.

Αν δεν ψήνεσαι για cocktail, μπορείς να πας δίπλα στο «sorry mom», το αδερφάκι του «Alcohole», όπου θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από μπύρες που ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές.

Play Πλέει

Αγίου Ιωάννου 23Β, Αγ. Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6083988

Το «Play» είναι το ιδανικό μέρος για παίζεις επιτραπέζιο, ενώ πίνεις το ποτό σου. Η funky και πολύχρωμη αισθητική, καθώς και τα ιδιαίτερα στοιχεία διακόσμησης, όπως είναι οι υδρόγειοι σφαίρες/φωτιστικά και η ραπτομηχανή/τραπέζι.

Silly Wizards Pub

Πελοποννήσου 79, Αγ. Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6543908

Το «Silly Wizards Pub», είναι ένα μαγαζί που θυμίζει εγγλέζικη pub. Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο, το κόκκινο χρώμα και ο ζεστός φωτισμός, ενώ στη συλλογή υπάρχουν αρκετές ελληνικές και ξένες ετικέτες από μπίρες.

Παράλληλα, λεπτομέρειες όπως μικροπραγματάκια που παραπέμπουν σε Αγγλία, καθώς και η κόκκινη πόρτα-τηλεφωνικός θάλαμος που οδηγεί στον εσωτερικό χώρο, είναι χαρακτηριστικά στοιχεία του μαγαζιού.

Le Roi

Αγίας Παρασκευής 126, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 210 6892104

Το «Le Roi», βρίσκεται δίπλα από τον σταθμό της Αγίας Παρασκευής, βέβαια τυπικά ανήκει στο Χαλάνδρι, αλλά τέλος πάντων, είναι ιδανικό για να απολαύσεις το ποτό σου.

Είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και εντυπωσιακά μαγαζιά της περιοχής. Το ξύλο καθώς και τα η vintage διακόσμηση, μετατρέπουν το μέρος σε έναν πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο, ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι ότι έχεις μπει σε μια χρονοκάψουλα.

Ένα τραπέζι φλιπεράκι (θυμάστε άραγε αυτό το παιχνίδι;), παλιά τηλέφωνα, vintage μηχανές... το μέρος είναι πραγματικά ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Dodos Bar

Ελβετίας 21, Αγ. Παρασκευή

Τηλέφωνο: 210 6000988

Ένας χαλαρός, εναλλακτικός χώρος, με πολύ πράσινο και ξύλινα στοιχεία, το οποίο αποτελεί γνωστό στέκι για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share