Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

The Ellinikon Experience Park: Εντυπωσιακές εικόνες από τον γιορτινό στολισμό και καντίνες με τα πιο νόστιμα street food

Μην χάσετε τη μοναδική εμπειρία!

2 Ιανουαρίου 2023 09:46
The Ellinikon Experience Park: Εντυπωσιακές εικόνες από τον γιορτινό στολισμό και καντίνες με τα πιο νόστιμα street food
Από Αγάπη Μυργιώτη

Πόλος έλξης για χριστουγεννιάτικες βόλτες κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι και τη φετινή χρονιά το «The Ellnikon Experience Park».

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα μπλε φωτάκια στο γρασίδι που κάνουν το τοπίο να μοιάζει με εξωπραγματικό, τα στολισμένα φωτεινά σημεία, το πολύχρωμο συντριβάνι και οι καντίνες με το νόστιμο street food, συνθέτουν το ιδανικό γιορτινό κλίμα.

Καθημερινά, καθ΄ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων, περνάνε από το πάρκο χιλιάδες επισκέπτες, οικογένειες, έφηβοι, ζευγάρια, παρέες φίλων και σκυλάκια. Όλοι θέλουν να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την πολύχρωμη και φωτεινή διαδρομή του «The Ellnikon Experience Park».

Αν δεν έχεις προλάβει να το επισκεφτείς ή αν θέλεις να ζήσεις για ακόμα μία φορά την εμπειρία του χριστουγεννιάτικου «The Ellnikon Experience Park», τότε προλαβαίνεις μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Παράλληλα, ανακάλυψε το street food μαγαζί της Αθήνας με τις πιο νόστιμες πατάτες.

Φωτεινές Εγκαταστάσεις

Για τις ημέρες των γιορτών το «Experience Park», είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες φωτεινές εγκαταστάσεις.

Στο «Magic Christmas Carpet» ανακαλύπτεις πώς τα βήματά σου μεταμορφώνουν το μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα.

Στο «Garden of Reflections», στον πανέμορφο κήπο Ζεν, νιώσε τη μαγεία μέσα από ένα διαδραστικό «παιχνίδι» με καθρέπτες και φώτα

Στο «Hill of Lights», στο εντυπωσιακό φωτιστικό installation με pixel mapping ανακαλύπτεις εορταστικά μηνύματα και απολαμβάνεις τον ατμοσφαιρικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι καντίνες

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν γίνονται, γι΄ αυτό και την όλη εμπειρία συμπληρώνει το πανύψηλό δέντρο με το φωτεινό αστέρι, ιδανικό σημείο για να βγάλεις φωτογραφία.

Πίσω από το δέντρο μια σειρά από καντίνες με street food, σε περιμένουν, για να γευτείς τις πιο νόστιμες λιχουδιές.

Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, βρίσκονται γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Στο Burger Joint, για burger

Στο Burger Joint, θα γευτείς τα πιο νόστιμα burger, του γνωστού στα Νότια Προάστια μπεργκεράδικου.

Στο Hans & Gretel για γλυκό

Στην καντίνα του Hans & Gretel, του γνωστού καταστήματος που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, θα βρεις γνωστές απολαύσεις, όπως pop corn, βάφλες, μαλλί της γριάς και donuts.

Στο Falafeladiko για φαλάφελ

Τα πιο νόστιμα φαλάφελ. Υπάρχει και vegan επιλογή.

Στο LUKUMADES για λουκουμάδες

Οι πιο νόστιμοι και τραγανοί λουκουμάδες της Αιόλου, κατέβηκαν στο Ellinikon Experience Park και σε περιμένουν να τους συνδυάσεις όπως εσύ επιθυμείς, για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Στο Johnie Hot Dog για hot dog

Ίσως είναι η καντίνα με τον περισσότερο κόσμο, (αλλά και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση) καθώς πρόκειται για ένα από τα νόστιμα hot dog της Αθήνας. Διάλεξε ανάμεσα στους πιο εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Στο ESTEBAN για μπουρίτο

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιλογή του μεξικάνικου, μιας και είναι από τις δημοφιλής επιλογές των Ελληνών.

Μια ματιά στο «The Ellinikon Experience Park»:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share