Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 + 1 μαγαζιά της Αθήνας που φέρνουν τα Χριστούγεννα στην πόλη

Το Athensmagazine.gr προτείνει

2 Δεκεμβρίου 2023 15:20
3 + 1 μαγαζιά της Αθήνας που φέρνουν τα Χριστούγεννα στην πόλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα τις ημέρες των Χριστουγέννων και το διάστημα γύρω από αυτές, «φοράει» τα γιορτινά της και βγάζει προς το έξω τον καλύτερο της εαυτό. Σε αυτό τον δρόμο βαδίζουν και πολλά αθηναϊκά μαγαζιά, τα οποία λόγω των ημερών στολίζονται κατάλληλα, ενώ μάλιστα προσθέτουν ειδικά ροφήματα ή πιάτα στον κατάλογο τους. Την ίδια στιγμή πολλές εκδηλώσεις οργανώνονται στην πρωτεύουσα, καθώς και σε διάφορα μαγαζιά.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 μαγαζιά της Αθήνας, που ξεχωρίσαμε για το γιορτινό τους πνεύμα.

Juan Rodriguez Bar

Παλλάδος 3, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3224496

Το Juan Rodrigueaz ξεχωρίζει ανέκαθεν για τη ζεστή ατμόσφαιρά του και την ιδιαίτερη αισθητική του. Τις ημέρες των γιορτών γίνεται όμως, ακόμα πιο εντυπωσιακό μιας και «φοράει» τα γιορτινά του.
Παράλληλα, για τις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Juan Rodriguez παρουσιάζει και δύο ειδικά διαρμοφωμένα γιορτινά μενού, για να σε βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα σε περιμένουν ενδιαφέροντα dj sets και μουσικά σόου.

"Blue Fox"

Ασκληπιού 91

To Blue Fox υποδέχεται τα Χριστούγεννα με χορευτική διάθεση. Συγκεκριμένα, στις 23 και 24 Δεκεμβρίου rock 'n' roll, rhythm 'n' blues και swing ρυθμοί θα συνοδεύουν τα μοναδικά πάρτι. Παράλληλα, θα υπάρξουν εορταστικές εκπλήξεις και κληρώσεις με χριστουγεννιάτικα δώρα.

It’s a Βίλατζ

Πλατεία Αγίου Γεωργίου 9

Τηλέφωνο: 210 8220222

Το It’s a Βίλατζ, το must visit μαγαζί της πόλης, έχει κάτι για όλους, από καλό καφέ και ποτό μέχρι νόστιμο, παγωτό και brunch.

Για τις ημέρες των γιορτών μεταμορφώνεται σε ένα ακόμα πιο μαγικό μέρος, καθώς ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό τριήμερο από τις 23 μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, από νωρίς την Παρασκευή ξεκινά στο Αρτ Χολ το μπαζάρ από μικρά επιλεγμένα brands και designers, με ρούχα, κοσμήματα και κεραμικά, ενώ από τις 17.00 οι resident DJs του 'Χωριού', Black Anthology και Mukadó, δίνουν ρυθμό.

Το βράδυ ο DJ και παραγωγός Kill Emil, με δυνατά urban και world grooves, φροντίζει να μας ξεσηκώσει.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων, με το μπαζάρ να τρέχει ακόμη, η Always The Moon θα διαβάζει τα, ενώ το απόγευμα η Korre και ο Θανάσης Καρανίκας, δίνουν ρυθμό με τη μουσική τους. Έπειτα, θα παραδώσουν τα decks στη νυχτερινή καλεσμένη τους, Marsha για να μοιραστεί λίγη από την electro μαγεία της. Ακριβώς την ίδια ώρα η drag queen Γλάστρα θα κάνει ένα μοναδικό σόου.

Rakkan Athens

Βεντίρη 7

Τηλέφωνο: 21 1418 9115

Αν θέλεις κάτι λίγο πιο κυριλέ και γεύσεις από Ασία, τότε το Rakkan, που ξέρει να φέρνιε τον αέρα της Άπω Ανατολής στη γαστρονομία της πόλης, καλύτερα από τον καθένα, έχει ετοιμάσει ειδικό μενού για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ένα µενού 5 πιάτων υψηλής γαστρονοµίας και με έμπνευση από τη fusion ασιατική κουζίνα. €60/άτοµο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και €70/άτοµο για της Πρωτοχρονιάς.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share