Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 μαγαζιά για κρασί και cocktails στο Χαλάνδρι που πρέπει να επισκεφτείτε

Για ένα αξέχαστο βράδυ!

30 Μαρτίου 2024 07:26
4 μαγαζιά για κρασί και cocktails στο Χαλάνδρι που πρέπει να επισκεφτείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα βράδια κλείνουν τα εμπορικά και ξεκινά η νυχτερινή στο Χαλάνδρι... ποτά, cocktails, μουσική. Το Χαλάνδρι, είναι ιδανικός προορισμός για κρασί και cocktails. Όμορφα μαγαζιά, με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις.

Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει παρακάτω μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Χαλάνδρι.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 4 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα για να φας αυθεντικό κρητικό φαγητό.

Wine Not?

Καλογρέζης 12, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 697 180 3240

Ένα πρωτότυπο wine bar για τους λάτρεις του κρασιού, στο οποίο θα βρείτε περισσότερες από 90 διαφορετικές ετικέτες κρασιού. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα και γευστικά cocktails με βάση το κρασί και πρωτότυπες γεύσεις όπως η λευκή sangria.

Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί σας με κρύα πιάτα και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Σημειώνεται ότι στο «Wine Not?» οργανώνονται και βραδιές με live μουσική, κυρίως με σαξόφωνο που ταιριάζει ιδανικά με την αισθητική του μαγαζιού και το κρασάκι.

Najbarajo

Ανδρέα Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0685 6736

«Najbarajo» σημαίνει γειτονιά και μοιάζει με μια πολύχρωμη γειτονιά, η οποία εκπέμπει τα πιο χαλαρά vibes.

Η εξωτερική αυλή με τα πολύχρωμα τραπεζάκια είναι must για το καλοκαίρι, αλλά και το εσωτερικό του είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό με vintage αισθητική, αρχοντική ατμόσφαιρα και vibes που σε ταξιδεύουν.

Δοκιμάστε τα μοναδικά cocktails, τα γευστικά σνακ και την πεντανόστιμη πίτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAJBARAJO (@najbarajo)

Theory Bar

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0680 1633

To Theory Bar, που βρίσκεται στο νούμερο 14 της οδού Πλάτωνος, μέσα στη στοά, είναι ένα all day bar, γνωστό στέκι για όσους μένουν στο Χαλάνδρι, αλλά και για όσους έρχονται από πιο μακριά.

Οι τζαμαρίες του Theory καταργούν τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω. Μια ειδικά σχεδιασμένη βιβλιοθήκη σε σχήμα δέντρου κλείνει το μάτι στην αυλή, ενώ το ξύλο στο πάτωμα και το ταβάνι εξασφαλίζει την τέλεια ακουστική.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα cocktails, καθώς τον κατάλογο είχε επιμεληθεί αρχικά η Μάρφη Μπαλή, η οποία έδωσε τη σκυτάλη στον Θοδωρή Πύριλλο ( Greek World Class Winner 2013) και είναι πραγματικά πεντανόστιμα.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας, συνοδεία ενός νόστιμου γεύματος.

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 697 244 6697

To White Monkey σε ταξιδεύει κάπου στα μέσα του προηγούμενου αιώνα, μια μοναδική αισθητική που σε συνδυασμό με την tiki κουλτούρα και την διακόσμηση που θυμίζει νησιά του Ειρηνικού, δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση και μια μοναδική εμπειρία.

Το μαγαζί αγαπά το ρούμι γι' αυτό στα ράφια του φιλοξενεί πάνω από 130 ετικέτες – από τα πιο δημοφιλή μέχρι πιο ψαγμένα και premium, ενώ δημιουργεί και μοναδικές cocktails.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share