Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4 νέες αφίξεις στην Αθήνα για τον χειμώνα που περιμένουμε με ανυπομονησία

Μην τα χάσεις!

25 Δεκεμβρίου 2022 07:22
4 νέες αφίξεις στην Αθήνα για τον χειμώνα που περιμένουμε με ανυπομονησία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα είναι γεμάτη κρυμμένους και φανερούς "θησαυρούς" και φυσικά ακούραστη... καθώς με το άγρυπνο μάτι της παρακολουθεί τις εξελίξεις και ποτέ δεν μένει στάσιμη. Εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες αφίξεις και βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να κάνει level up.

Τον φετινό χειμώνα λοιπόν, 5 νέες αφίξεις έρχονται να αναβαθμίσουν την Αθήνα μας και να δώσουν ακόμα ένα λόγο να αγαπάμε την πρωτεύουσα.

Για να πάρουμε λοιπόν μια γεύση από τα καινούργια που μας περιμένουν...

Παράλληλα, ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα για να φας αυθεντικό κρητικό φαγητό.

Το νέο εγχείρημα του Κοντιζά

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ήταν ήδη ένας πολύ γνωστός και επιτυχημένος σεφ. Μετά από το Nolan, το Provelegios και το Sweet Nolan, ένα ακόμα μαγαζί αναμένεται να «φέρει» στην Αθήνα, ο αγαπημένος σεφ και θα προσφέρει ramen τα οποία ο ίδιος έκανε διάσημα στην Ελλάδα μέσα από το Nolan.

Ami Gastroteque

Ο Γιώργος Μελισσάρης καρφώνει άλλο ένα σημαιάκι στο γευστικό χάρτη της Αθήνας και μαζί με τον Γιώργο Κανελλόπουλο και τον Δημήτρη Μπαμπούρη, ανοίγουν ένα all day μπιστρό στη γωνία όπου μέχρι πρότινος συναντούσαμε μια σοκολατερί, ακριβώς δίπλα από το Birdman.

To Ami Gastroteque θα ξεκινάει τη δράση του από νωρίς το πρωί με κρουασάν, σφολιάτες, γαλλικές ομολέτες κτλ και καθώς η μέρα θα προχωρά, ο σεφ Παναγιώτης Ζώκος που συνεργάζεται επίσης και στο κολωνακιότικο Brasserie Loraine με τον Μελισσάρη, θα ανοίγει τη βεντάλια των επιλογών με απλές ως επί το πλείστον συνταγές από τη γαλλική παράδοση, ορισμένες εκ των οποίων μάλιστα θα διανθίζει και με πιο τολμηρά fusion στοιχεία. Τα cocktails θα έχουν τη σφραγίδα του Θάνου Καρεκλά, ενώ η και η wine list θα τιμά τόσο τον γαλλικό όσο και τον ελληνικό αμπελώνα.

 4 νέες αφίξεις στην Αθήνα για τον χειμώνα που περιμένουμε με ανυπομονησία

Pharaoh

Στα Εξάρχεια, επί της οδού Σολωμού, ένα νέο μαγαζί με το όνομα Pharaoh θα κάνει την εμφάνισή του.

Πίσω από αυτό το εγχείρημα βρίσκονται ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος, ο Perry Παναγιωτακόπουλος (Wine Kiosk), ο κορυφαίος βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς και ο θεσσαλονικιός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης (Δέκα Τραπέζια, Χαρούπι).

Πρόκειται για ένα wine bar-restaurant με ελληνική κουζίνα.

Ένα ακόμα Drakoulis Dry & Raw

Ένα ακόμα Drakoulis Dry & Rawτην θα αφιχθεί, αυτή τη φορά στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι και θα προσφέρει γευστικά πιάτα υπό τον ήχο ανεβαστικής μουσικής. Το νέο Drakoulis Dry & Raw μετρά ήδη λίγες μέρες λειτουργίας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share