Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ και... Cargo: Η προσφορά που δε γίνεται να χάσεις!

Το νέο στέκι σου στα Βόρεια προάστια

26 Νοεμβρίου 2022 14:25
Μουντιάλ και... Cargo: Η προσφορά που δε γίνεται να χάσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Μουντιάλ 2022 είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα, μάλιστα, η νοκ άουτ φάση πλησιάζει, κάτι που σημαίνει πως κάθε αγώνας έχει τη σημασία του για την πρόκριση κάθε ομάδας. Η συνταγή, που παίρνει απευθείας την κούπα, όμως, αυτή του Cargo Coffee Bar.

Το νέο στέκι, που βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και Στροφυλίου 3, είναι εδώ με μια εξαιρετική προσφορά, που δεν μπορεί κανείς να χάσει.

Συγκεκριμένα, το Cargo Coffee Bar προσφέρει μία πίτσα και δύο ποτήρια μπύρα στην εξαιρετική τιμή των 15 ευρώ. Μια ευκαιρία, λοιπόν, για κάθε παρέα που θέλει να δει μπάλα και να απολαύσει τον αγώνα στην κάθε του στιγμή, στην νέα συνήθεια στα Βόρεια προάστια!

Cargo ρακέτα

Έτσι "έσπασε" η παράδοση χρόνων - Ο λόγος που η ΕΡΤ "έχασε" το Μουντιάλ 2022

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγεί πώς και γιατί «έχασε» τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Κατάρ εξέδωσε η ΕΡΤ.

Οπως διευκρινίζει το Γραφείο Τύπου της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΤ στον σχετικό διαγωνισμό διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δώσει ποτέ για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της.

Ωστόσο, η FIFA αποφάσισε να υπάρξει και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια. Και κάπως έτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα κατέληξαν στον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα, όμως, αποκαλύπτει ότι έχει εξασφαλίσει, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028.

Έτσι

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Επειδή η ΕΡΤ δέχεται μια εντελώς άδικη κριτική, ότι δήθεν άφησε να πάρουν το Μουντιάλ τα ιδιωτικά κανάλια, πρέπει να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Η ΕΡΤ, στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο του 2021, διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του Κατάρ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της, όπως γινόταν πάντα. Ωστόσο, για πρώτη φορά η FIFA αποφάσισε αιφνιδιαστικά να υπάρξει στην Ελλάδα και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες, έτσι, το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια και αποκλείοντας για πρώτη φορά το σύνολο των τηλεθεατών από τη δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες μεταδόσεις αγώνων.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφές ότι κανένας δεν επέβαλε στην ΕΡΤ να αποχωρήσει από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό για μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, η δημόσια τηλεόραση διεκδίκησε και εξασφάλισε, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028, οι αγώνες των οποίων -εννοείται- ότι θα μεταδοθούν ελεύθερα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share