Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

4 μαγαζιά της Αθήνας για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα

Για να μπαίνουμε στο πνεύμα!

16 Δεκεμβρίου 2023 15:46
4 μαγαζιά της Αθήνας για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιας και έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και οι βιτρίνες των μαγαζιών έχουν αρχίσει να «ντύνονται» με τα γιορτινά τους, ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, για να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νεοκλασικό bar - restaurant στο Παγκράτι που θα γίνει talk of the town.

Noel

Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1215 9534

«Noel» σημαίνει Χριστούγεννα και όπως μας προϊδεάζει και το όνομα του, πρόκειται για έναν μαγαζί στο οποίο είναι πάντα Χριστούγεννα, επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σημείο στην Αθήνα για να μπεις στο εορταστικό πνεύμα.

Ένας χώρος με ρομαντικό και «ζεστό» κλίμα, με ξεχωριστή αισθητική... ένα καταφύγιο, κάπου μεταξύ Χριστουγέννων, Κούβας και Παρισιού.

Στην είσοδο σε υποδέχονται δυο μεγαλοπρεπή παγώνια σε αισθητική της βικτωριανής περιόδου, τα οποία σε οδηγούν στο εσωτερικό που θυμίζει τους μεγάλους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel (@thenoelbar)

King’s Theater Wine Bar

Καραϊσκάκη 26, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0322 8787

Το «King’s Theater Wine Bar» μοιάζει με παλάτι βικτωριανής εποχής. Με το που εισέρχεσαι στο μαγαζί, μπαίνεις σε μια χρονοκάψουλα και μεταφέρεσαι σε μια άλλη εποχή και νιώθεις ότι είσαι μέρος του παραμυθιού.

Τα Χριστούγεννα φοράει τα γιορτινά του και γίνεσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γιορτών και μόνο που επιλέγεις να πιείς μια ζεστή σοκολάτα στο μαγαζί.

Kings Theater

Little Kook

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 4144

To Little Kook, κάθε περίοδο των Χριστουγέννων, «ντύνεται» με τα γιορτινά του δημιουργώντας ένα σκηνικό - υπερπαραγωγή, στο στενό μπροστά από το μαγαζί.

Φωτάκια, καριοθραύστες και πολλά ακόμα χριστουγεννιάτικα στολίδια δημιουργούν ένα σκηνικό που αποτελεί από τα πιο πολυφωτογραφιμένα σημεία της Αθήνας.

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις θεματικά γλυκά και ροφήματα ή να ψωνίσεις από το πιο γλυκό και «ζεστό» μαγαζάκι με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Tazza All day bistro & wine bar

Πετράκη 5, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1418 5517

Τα πολύχρωμα αμπαζούρ, τα retro διακοσμητικά, τα vintage στοιχεία και ο ζεστός φωτισμός του «Tazza All day bistro & wine bar» σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

Τα Χριστούγεννα το ταξίδι είναι ακόμα πιο μαγικό αφού το «μαγαζί» ντύνεται στα γιορτινά, ενώ υπάρχει και ειδικό γιορτινό μενού, το οποίο εντυπωσιάζει.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share