Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 μαγαζιά της Αθήνας που επιλέγουν γνωστές Influencers

Εσύ ποια μαγαζιά επιλέγεις;

10 Μαρτίου 2024 10:32
3 μαγαζιά της Αθήνας που επιλέγουν γνωστές Influencers
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια μία νέα λέξη, που μέχρι πριν μια δεκαετία ίσως και να μην την ξέραμε όπως σήμερα, έχει αποκτήσει μεγάλη αξία. Ο λόγος για την λέξη influencers, μια λέξη που αφορά εκείνα τα άτομα του instagram, που έχουν συγκεντρώσεις χιλιάδες ή εκατοντάδες ακολούθους, με πολλούς από αυτούς να παρακολουθούν καθημερινά τις ζωές τους, τις προτάσεις σου σε τομείς της μόδας, της διασκέδασης, της καθημερινότητας...

Παρακάτω, θα δούμε 3 μαγαζιά της Αθήνας που επιλέγουν γνωστές influencers. Εσείς θα τα επιλέγατε;

Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποια γειτονιά της Αθήνας ο στολισμός θυμίζει παραμύθι και σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Birdman

Η πανέμορφη Μαρία Παπαγεώργιου, που συγκεντρώνει περισσότερους από 56.000 ακολούθους στο Instagram, σε ένα πρόσφατο post, μας δείχνει την επιλογή της σε ένα από τα πολύ ωραία μαγαζιά της Αθήνας. Ο λόγος για το "Birdman", που βρίσκεται στην Βουλής 35 στο κέντρο της Αθήνας.

Κρυμμένο σε ένα δρομάκι στην καρδιά της Αθήνας, το Birdman είναι μια οικεία, χωρίς φασαρία, ιαπωνική παμπ & ψησταριά, που αποτίει φόρο τιμής στα βραδινά εστιατόρια του Τόκιο και στα τζαζ δισκογραφικά μπαρ σε στιλ Kissa στην Ιαπωνία.

Brunello Athens

H Βαλέρια Κοβαλένκο, μία από τις πρώτες και πιο επιτυχημένες influencer, επέλεξε για την πρόσφατη έξοδο της, το "Brunello Athens", που βρίσκεται στην οδό Λουκιανού 21β στην Αθήνα.

Το Brunello είναι ένα μοντέρνο κλασικό wine restaurant, ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Χειροποίητα ζυμαρικά, αυθεντικές ιταλικές πίτσες και πιάτα από την Ιταλία με τα καλύτερα υλικά, σερβίρονται στο μαγαζί και οι γεύσεις του σε ταξιδεύουν.

Athénée Athens

Στο Athénée Athens επέλεξε η Τζίνα Σμαριανάκη, με τους σχεδόν 23.000 ακολούθους στο instagram, να δοκιμάσει ένα gourmer πιάτο και το ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η ιστορία του εμβληματικού αυτού χώρου ξεκινάει τον Αύγουστο του ‘39 όταν εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά στην γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Σήμερα, 75 χρόνια μετά η ιστορία αναβιώνει, τα δύο αδέρφια Σπύρος και Χρύσανθος Πανάς ανέλαβαν να επαναλειτουργήσουν τον ιστορικό χώρο επανασυστήνοντας στο κοινό Κλασσικές Ελληνικές Συνταγές του ιστορικού εστιατορίου αλλά και προσθέτοντας νέα menu.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina (@gina_smarianaki)

Στο Athénée Athens και η Δώρα Κατσικογιάννη.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share