Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 μέρη για εναλλακτικά πρώτα ραντεβού στην Αθήνα

Το Athensmagazine.gr σου παρουσιάζει κάποιες πρωτότυπες ιδέες!

3 Μαρτίου 2024 08:23
4 + 1 μέρη για εναλλακτικά πρώτα ραντεβού στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο ραντεβού είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά όταν πρόκειται να βγείτε με ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε πολύ. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και να σπάσετε τον πάγο από το πρώτο κιόλας ραντεβού ή θέλετε να κάτι ξεχωριστό, μπορείτε να επιλέξετε να οργανώσετε ένα εναλλακτικό πρώτο ραντεβού.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 5 εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού. Πάμε να τις δούμε...

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό.

Για paintball

Μια καλή ιδέα για πρώτο ραντεβού σε περίπτωση που δεν θέλετε κάτι συνηθισμένο, είναι το paintball. Θα παίξετε, θα γελάσετε και θα σπάσει σίγουρα ο πάγος μετάξυ σας.

Το Paintball Park Malakasa, το μεγαλύτερο δασικό πάρκο Paintball στην Ελλάδα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις μοναδικές σας μάχες.

Ο εξοπλισμός που διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες είναι άρτιος, πλήρης και τελευταίας γενιάς. Ο κάθε παίχτης παραλαμβάνει μάσκα διπλού αντιθαμβωτικού φακού, περιλαίμιο, προστατευτικό θώρακα, full marker (όπλο, γεμιστήρα, μπουκάλα) και επιπρόσθετα γιλέκο παραλλαγής. Ο εξοπλισμός προσαρμόζεται στο μέγεθος του κάθε χρήστη.

Καραόκε

Τι πιο πρωτότυπο από το να οργανώσετε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα μαγαζί που οργανώνει καραόκε; Ο πάγος θα σπάσει αμέσως και θα γνωριστείτε εκ βαθέων.

Μία καλή επιλογή είναι το "GhostHouse" που βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 17 στο κέντρο της Αθήνας.

Τις Πέμπτες και τα Παρασκευοσάββατά το "GhostHouse" οργανώνει το καλύτερο καραόκε της πόλης, είναι το Ghost Karaoke Show.

μέρη για εναλλακτικά πρώτα ραντεβού στην Αθήνα

Virtual Reality

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία και γνωρίστε το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού μέσα από μια διαφορετική δραστηριότητα, που θα σας βοηθήσει να είστε ο εαυτός σας.

Στο VR Utopia - Virtual Reality μπορείτε να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία.

μέρη για εναλλακτικά πρώτα ραντεβού στην Αθήνα

Escape Rooms

Μια εναλλακτική ιδέα για πρώτο ραντεβού είναι τα escape rooms. Θα μπορέσετε να δείξετε διάφορες πτυχές του εαυτού σας. Ο πάγος θα σπάσει και θα περάσετε σίγουρα καλά.

Στο "Lockbusters" που βρίσκεται στην οδό Λεωχάρους 2 και Κολοκοτρώνη 38, στο Κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει.

Αναρρίχηση εσωτερικού χώρου

Δοκιμάστε να κάνετε παρέα μια πιο αθλητική δραστηριότητα. Με την αναρρίχηση θα γελάσετε, θα φοβηθείτε ή όχι, θα γνωρίσετε πιο ουσιαστικές πτυχές του συνοδό σας και θα περάσετε όμορφα.

Στο O.A.K.A Indoor Climbing πραγματοποιούνται μαθήματα αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους, από έμπειρους εκπαιδευτές σε ειδικά διαμορφωμένο αναρριχητικά χώρο.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share