Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Αυτό είναι το παλαιότερο μαγαζί με επιτραπέζια στην Αθήνα - Το σκηνικό θυμίζει Game of Thrones

Σε ταξιδεύει...!

19 Μαρτίου 2023 07:20
Αυτό είναι το παλαιότερο μαγαζί με επιτραπέζια στην Αθήνα - Το σκηνικό θυμίζει Game of Thrones
Από Αγάπη Μυργιώτη

Ανοίγεις την πόρτα και μεταφέρεσαι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, σε μια άλλη εποχή και κάπου ανάμεσα στην "πραγματικότητα" του Game of Thrones, του Harry Potter και του Lord of the Rings.

Ο λόγος για το Acapus, το μαγαζί - θρύλος που στέκει αγέρωχο, από το 1994 στην οδό Λάσκου Β 39, στο Παγκράτι.

Με την ευκαιρία δείτε ποιο είναι το σημείο της Αθήνας που υποδέχεται το Halloween με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

To Acapus, δεν είναι ένα απλό μαγαζί, αλλά μια πρωτοπορία, καθώς ήταν το πρώτο στην Αθήνα, που έφερε τα επιτράπεζια. Χάρισε στο Αθηναϊκό κοινό τη δυνατότητα, να παίζει δωρεάν επιτραπέζια, επιλέγοντας μάλιστα, μέσα από μια τεράστια γκάμα διαφορετικών παιχνιδιών.

Μια τεράστια βιβλιοθήκη, αλλά Harry Poter, είναι γεμάτη με επιτραπέζια παιχνίδια όλων των ειδών. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις αυτό που σου "γεμίζει το μάτι" ή αυτό που έπαιξες κάποτε σε ένα σπίτι φίλων, σου άρεσε πολύ, αλλά δεν το βρήκες πουθενά αλλού ή αυτό για το οποίο άκουσες να μιλάνε όλοι, αλλά δεν είχες την ευκαιρία να το παίξεις.

Ας μιλήσουμε όμως και για μια ακόμα πρωτοπορία... Το Acapus, είναι δαικοσμημένο με τρόπο που όμοιο του δεν έχεις ξαναδει. Η ατμόσφαιρα, τα έπιπλα και τα στοιχεία διακόσμησης, συνθέτουν ένα τοπίο που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Μπαίνοντας στο μαγαζί νιώθεις σαν να ισσοροπείς κάπου ανάμεσα στο φανταστικό κόσμο του Harry Poter και του Game of Thrones.

Σπαθιά, τεράστιες βιλιοθήκες, πανοπλίες, επιβλητικά κηροπήγια, φωτιστικά που θυμίζουν δάδες και μυστηριακός φωτισμός. Πρόκειται για ένα τοπίο μαγικό.

Το μενού

Όσο απολαμβάνεις ένα από τα επιτραπέζια ή θαυμάζεις το τοπίο γύρω σου, μπορείς να απολαύσεις μια δροσερή μπύρα, ένα χυμό ή τσάι ή να φας κάτι. Στο μενού, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συνοδευτικά, όπως burger, κοτομπουκίες και τορτίγιες. Σημειώνεται ότι υπάρχει και vegan επιλογή.

Ρίξτε μία ματιά στο Acapus:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share