Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το σημείο της Αθήνας που υποδέχεται το Halloween με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο

Ο λόγος για...

30 Σεπτεμβρίου 2022 12:35
Αυτό είναι το σημείο της Αθήνας που υποδέχεται το Halloween με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Halloween, είναι αναμφίβολα η πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου και παρόλο που εορτάζεται κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη γιορτή, στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται τη νύχτα στις 31 Οκτωβρίου, την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Πάντων γενικότερα τιμά τους αγίους, αλλά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 3 μαγαζιά στην Αθήνα που φτιάχνουν τους πιο νόστιμους και ιδιαίτερους λουκουμάδες.

Κατά τη διάρκεια του Halloween, τα παιδιά ντύνονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα». Επίσης, η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής. Ακόμη, οι άνθρωποι κάνουν πλάκες, ανάβουν φωτιές, βλέπουν ταινίες με σχετική θεματολογία ή επισκέπτονται "στοιχειωμένα" αξιοθέατα.

Στην Αθήνα υπάρχει ένα σημείο, το οποίο έχει βάλλει τα "τρομακτικά" του και γιορτάζει ήδη το Halloween.

Ο λόγος για το "Little Kook", την οδό Καϊρασκάκη και τα γύρω στενάκια.

Το "Little Kook", το παραμυθένιο μαγαζί στο Κέντρο της Αθήνας, που ξέρει να σε βάζει στο γιορτινό κλίμα καλύτερα από τον καθένα, στολίστηκε αλλά Halloween και σε περιμένει να το επισκεφτείς.

Γλυκά και ροφήματα που εμπνέονται από το Halloween, ποτά που απολαμβάνεις μέσα σε κολοκύθες και τρομακτικές φιγούρες.

Η άλλοτε μουντή γωνιά της Αθήνας, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα παραμυθένιο σημείο και σε ένα από τα πιο πολυφωτογραφισμένα σημεία του κέντρου.

Ας ρίξουμε μια ματιά...

@

♬ -
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share