Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα νέο σύγχρονο πάρκο στον Δήμο Ζωγράφου

«Πρόκειται για έναν νέο χώρο αναψυχής, που θα τον απολαύσουν όλοι»

21 Σεπτεμβρίου 2022 16:10
Ένα νέο σύγχρονο πάρκο στον Δήμο Ζωγράφου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε αύξηση του πρασίνου σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, πέρα από τη βελτίωση της αισθητικής, είναι και ζωογόνος, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν δήμο με ιδιαίτερα βαρύ αστικό ιστό, όπως είναι αυτός του Ζωγράφου. Εκεί, μεταξύ των οδών Δάφνης και Διστόμου, έγιναν έργα ανάπλασης κι έτσι δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο παρκάκι, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν χτες παρουσία πολλών δημοτών.

Η ανάπλαση έγινε με δωρεά ναυτιλιακής εταιρείας, υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και το πάρκο εφοδιάστηκε με επιπλέον φυτά και δέντρα, με εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος, ενώ τοποθετήθηκαν μεγάλα νέα παγκάκια.

Παράλληλα, ο Λευκός Πύργος στον κατάλογο των Θησαυρών της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς.

Ένα νέο πάρκο στον Δήμο Ζωγράφου

«Εγκαινιάζουμε έργα που αλλάζουν την όψη της πόλης μας. Ξεκινήσαμε από αυτό το υπέροχο πάρκο, για το οποίο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν νέο χώρο αναψυχής, που θα τον απολαύσουν όλοι».

Ο Theodore σε μια μοναδική συναυλία κάτω από τα αστέρια

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο Theodore θα υποδεχθεί το κοινό του στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο. Μια μοναδική exclusive performance του πρόσφατου album του "The Voyage", την κορυφή του λόφου Νυμφών, απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού.

Παράλληλα, η καλύτερη Tribute Band των Queen έρχεται στην Αθήνα.

"Αισθάνομαι ότι το Αστεροσκοπείο είναι ιδανικός χώρος για το ‘’The Voyage’’. Θα ήθελα όλοι μαζί ακούγοντας τη μουσική να κοιτάξουμε προς τον ουρανό και να ονειρευτούμε ένα ταξίδι στο διάστημα όπως αυτό του ήρωα της ιστορίας του δίσκου." - Theodore

Το album "The Voyage" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε στον φυσικό τους χώρο, στον μοναδικής ομορφιάς λόφο Nυμφών στο Θησείο, όπου βρίσκεται το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά εκτός από τον δίσκο θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά και τα ambient κομμάτια που περιλαμβάνονται στην κασέτα της deluxe έκδοσης του "The Voyage", αλλά και τραγούδια της παλαιότερης δισκογραφίας του Theodore που προετοίμαζαν το έδαφος για το concept του The Voyage.

Με το τέλος αυτού του ιδιαίτερου live, όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαζί με τον Theodore, θα περπατήσουν ως το τηλεσκόπιο Δωρίδη για παρατήρηση του ουρανού και των πλανητών του γαλαξία μας που θα είναι ορατοί εκείνο το βράδυ.

Ο Theodore σε μια μοναδική συναυλία κάτω από τα αστέρια

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10€

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share