Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Πλάκα γέμισε πολύχρωμες, φωτεινές μπάλες - Τι συμβαίνει;

Κάτι καλό έρχεται!

19 Σεπτεμβρίου 2022 14:16
Η Πλάκα γέμισε πολύχρωμες, φωτεινές μπάλες - Τι συμβαίνει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθώς περπατούσα στο Κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα όμορφα στενά της Πλάκας, μου κέντρισαν την προσοχή κάτι φωτεινές, πολύχρωμες μπάλες.

Παράλληλα, δες εδώ 6 + 1 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αθήνα έχει πολλούς "κρυμμένους θησαυρούς".

Κατεβαίνοντας την οδό Μνησικλέους, στο αριστερό μου χέρι στον αριθμό 22, κάτω από μια καφέ, ξύλινη ταμπέλα, που έγραφε "Οδός Λυσείου" και μέσα από ένα μεγάλο παράθυρο, είδα αυτές τις χρωματιστές μπάλες που κέρδισαν το ενδιαφέρον μου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ρώτησα για τις χρωματιστές μπάλες και έμαθα.

Πρόκειται για το lobby του μαγαζιού με το όνομα "Stairs Athens", στο οποίο από τα μέσα Οκτώβρη θα ξεκινήσουν και πάλι τα live αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ρίξτε μια ματιά στις χρωματιστές, φωτεινές μπάλες

Το Ellyz, το πιο ροζ και λουλουδάτο μαγαζί της Αθήνας, ήρθε και στη Γλυφάδα

Το Ellyz, είναι ένα από τα πιο ροζ και λουλουδάτα μαγαζιά της Αθήνας και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της πόλης.

Μέχρι σήμερα μπορούσε κανείς να επισκεφτεί το Ellyz, στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι, πλέον όμως το όμορφο, παραδεισένιο αυτό μαγαζί, μεταφέρθηκε και στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ζησιμοπούλου στον αριθμό 11.

Στο Ellyz θα απολαύσουμε γλυκά όπως cakes, cupcakes, donuts, smoothies, ιδιαίτερους καφέδες, milkshakes και ροφήματα σοκολάτας, έναν πλούσιο κατάλογο με επιλογές brunch (μεταξύ των οποίων αβγά, σάντουιτς, σαλάτες, healthy bowls και φυσικά pancakes), αλλά και cocktails και κρασί.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share