Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Athens Cannabis Expo 2022: Έρχεται στο Γήπεδο Tae Kwon Do

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

19 Σεπτεμβρίου 2022 13:51
Athens Cannabis Expo 2022: Έρχεται στο Γήπεδο Tae Kwon Do
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Athens Cannabis Expo επιστρέφει για 4η χρονιά και ενώνει τον κόσμο της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης και σας καλεί να μάθετε όσα δεν ξέρετε για το πιο πολυχρηστικό φυτό του κόσμου. Σε μια εποχή που το αντίδοτο στην κρίση δεν μπορεί να είναι άλλο από την καινοτομία, η κάνναβη ανοίγει ένα δρόμο ανάπτυξης με μεγάλες προοπτικές τόσο για όποιον ασχοληθεί με αυτήν, όσο για την Ελληνική οικονομία.

Παράλληλα, απονεμήθηκε το βραβείο της Art Athina σε νέο καλλιτέχνη.

Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να μάθουμε για τις ιδιότητες και την οικονομία της κάνναβης και να κατοχυρώσουμε το θεμελιώδες δικαίωμά μας στην υγεία. Τα τελευταία επιτεύγματα στη βιομηχανική και φαρμακευτική κάνναβη είναι εδώ.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Θα γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD (κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Σημειώνεται ότι, οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share