Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3+1 μέρη στην Αθήνα ιδανικά για το bachelor party της μέλλουσας νύφης

Για να περάσετε αξέχαστα!

16 Δεκεμβρίου 2023 15:49
3+1  μέρη στην Αθήνα ιδανικά για το bachelor party της μέλλουσας νύφης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Bachelor party με τις κολλητές είναι κάτι που πλέον οργανώνουν όλες οι μέλλουσες νύφες ή οι κολλητές της, για να περάσουν παρέα αξέχαστες στιγμές να κάνουν ένα πάρτυ για να θυμηθούν όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει παρέα και να παρτάρουν.

Το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει 4 ιδανικά μέρη για να οργανώσετε ένα αξέχαστο και ξεχωριστό bachelor party στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά για ποτό στην Αθήνα για να βγεις με τις κολλητές.

Με τις κολλητές σε βίλα

Κλείσε με τις κολλητές μια διανυκτέρευση σε βίλα, για να γιορτάσετε το τελευταίο βράδυ της "ελευθερίας" της μέλλουσας νύφης, να κάνετε τα δικά σας και να ανταλλάξετε μυστικά.

Η Βίλα Amomos με ιδιωτική πισίνα και ΣΠΑ, στη Νέα Μάκρη, είναι ιδανική για το bachelor party σας.

Η Amomos Villa διαθέτει ιδιωτική πισίνα 9x5 με SPA και Sauna εντός του κύριου μπάνιου. Φιλοξενεί 11 άτομα, τα 10 στις 4 κρεβατοκάμαρες και το 11ο στον τριθέσιο καναπέ στο σαλόνι. Διαθέτει 2 τραπεζαρίες και σαλόνι με τζάκι, 2 μπάνια και σύγχρονη κουζίνα, κήπο με γκαζόν, αντιολισθητικό πλακάκι στην πισίνα, εξωτερική ντουζιέρα μικτή, ξύλινες ξαπλώστρες με ομπρέλες, 3 εξωτερικές τραπεζαρίες, σαλόνι ρατάν, βεράντα, σκεπαστό BBQ και σκεπαστό GYM στην αυλή.

μέρη ιδανικά για το bachelor party της νύφης

Με τις κολλητές σε σκάφος

Οργανώστε Bachelor Party σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος! Ενοικιάστε ένα ιστιοπλοϊκό με τη μέλλουσα νύφη ς και απολαύστε μία διαφορετική εμπειρία. Ένα ταξίδι ιστιοπλοΐας στα ελληνικά νησιά με το σκάφος που θα έχετε ενοικιάσει αποκλειστικά εσείς και θα κυβερνάτε με την καθοδήγηση του επαγγελματία skipper της Sail in Greek Waters. Τα ταξίδια για Bachelor Party διαρκούν 1 έως 3 ημέρες, αλλά αυτό προσαρμόζεται στα δικά σας σχέδια.

 μέρη ιδανικά για το bachelor party της νύφης

Για σπα με τις κολλητές

Ένα ιδανικό μέρος για Bachelor είναι το spa. Απολαυστικές στιγμές για τις κολλητές φίλες, χαλάρωση, αναζωογόνηση και απόλαυση.

Στο AETHER στη Γλυφάδα οργανώνουν bachelor party.

μέρη ιδανικά για το bachelor party της νύφης

Παραδεισένιο bachelor party στην παραλία

Το Κτήμα Ελιά & Θάλασσα προσκαλεί τη μέλλουσα νύφη και τις φίλες της στην απόλυτη bachelorette απόδραση!

H εμπειρία ξεκινά από την φιλοξενία στα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου και συνεχίζεται με private dinner, party στην παραλία με signature cocktails, outdoor gym / yoga και υπηρεσίες αισθητικής και χαλάρωσης .

Και αν επιθυμείτε να κρατήσετε ανεξίτηλες αυτές τις στιγμές, μπορείτε να κάνετε φωτογράφιση που σας προσφέρει το Κτήμα Ελιά & Θάλασσα.

Δίπλα στην θάλασσα, ανάμεσα στις ελιές, στην καλά κρυμμένη παραλία με την υπέροχη θέα.

μέρη ιδανικά για το bachelor party της μέλλουσας νύφης

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share