Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού στην Αθήνα

Για να περάσετε τέλεια

4 Οκτωβρίου 2023 07:20
Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε η στιγμή για το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού με το άτομο που έχει κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει; Σίγουρα θέλεις κάτι πολύ καλό για το πρώτο αυτό ραντεβού σας. Ένα μαγαζί ρομαντικό, ήσυχο, όμορφο με καλό φαγητό ή ποτό... ένα μαγαζί που θα εντυπωσιάσει το άτομο που σε συνοδεύει.

Το πρώτο ραντεβού είναι μεγάλο κεφάλαιο και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλοντας κάτι καλό για την συγκεκριμένη μέρα, θα αναρωτιέσαι έντονα ποιο είναι το κατάλληλο μαγαζί, παρακάτω σου έχουμε μια λίστα.

Andaman

Αλόπης 65

Τηλέφωνο: 21 1210 4939

Το Andaman είναι ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο, με διακόσμηση και φαγητά σε ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Τα πιάτα του αποτελούν μια γνήσια εκπροσώπηση της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε ένα άκρως επεξηγηματικό μενού.

Κοκοφοίνικες, ethnic διακοσμητικά, κόκκινα φωτιστικά με πλεχτά καπέλα και μεγάλες μαξιλάρες συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο.

Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού

Ο ρομαντικός χαμηλός φωτισμός, το νόστιμο φαγητό, τα γευστικά cocktails και ο εντυπωσιακός χώρος θα σας μαγέψουν και θα σας χαλαρώσουν.

Μέσα στο κλίμα αυτό με την χαλαρή μουσική και την ανέμελη ταξιδιάρικη διακόσμηση, η όρεξη για φλερτ θα πιάσει κόκκινο.

Γαρμπή

Ηλίου 21, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο: 21 0896 3480

Με υπέροχη αισθητική στη διακόσμηση και στο ύφος του μαγαζιού και με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, στο ψαροστέκι Γαρμπή, θα φάτε τα πιο νόστιμα πιάτα, στην πιο απολαυστική τοποθεσία.

Το μαγαζί μάλιστα, έχει τεράστια ιστορία καθώς ξεκίνησε το μακρινό 1924 και συνεχίζει, ανανεωμένο, στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας.

Τι καλύτερο από ένα ραντεβού δίπλα στη θάλασσα;

 Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 7906

Τα "Δύο Αδέρφια", όπως μεταφράζεται στα ελληνικά, είναι ένα από τα παλιότερα μεξικάνικα εστιατόρια στην πόλη, καθώς ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1992. Είναι το μαγαζί που μας έμαθε τι είναι τα fajitas, τα ζουμερά enchiladas, και τα burritos.

Η διακόσμηση στο μαγαζί είναι πραγματικά φαντασμαγορική. Με την είσοδο σας στο "Dos Hermanos", θα νιώσετε αμέσως τα vibes του Μεξικού. Η μουσική, τα φώτα, οι διάσπαρτοι κάκτοι και τα πολλά κεριά, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού

Μάλιστα, διαθέτει και μία αυλή γεμάτη από δέντρα και εντυπωσιακή διακόσμηση. Τα τραπέζια στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγα και περιζήτητα, για αυτό φροντίστε να κάνετε νωρίς την κράτηση σας, αν θέλετε ένα τραπέζι στην εντυπωσιακή αυλή.

Συνοδεύστε το γεύμα σας με παγωμένες μαργαρίτες με lime, ή μεξικάνικες μπύρες με τσίλι, για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στο μακρινό Μεξικό... έστω και νοητά.

Scherzo Summer Lounge

Ηπείρου 82, Πετρούπολη

Τηλέφωνο: 21 0506 8000

Το μαγαζί βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, γεγονός που σου εξασφαλίζει υπέροχη θέα, ειδυλλιακό τοπίο και ένα ευχάριστο αεράκι.

Δεν χρειάζεται να περάσει πάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.
Υπέροχη θέα, νόστιμα cocktails και ιδανικό περιβάλλον για πρώτο ραντεβού.

Black Duck Garden

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 7

Τηλέφωνο: 21 0325 2396

Με σεβασμό στο ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, το Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot σε περιμένει το καλοκαίρι στον κήπο, αλλά και όλο τον χρόνο στον ιδιαίτερο χώρο του αίθριου.

Ο κήπος σου θυμίζει χωρίς αμφιβολία το σοκάκι κάποιου νησιού της Ελλάδας, στο οποίο βρίσκεται ένα hot μαγαζάκι που ξέρουν όλοι.

Ρομαντικό μέρος...

Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού

Ermou 18 Beyond the Horizon

Ερμού 18

Αυτό το μαγαζί με την υπέροχη ταράτσα βρίσκεται "κρυμμένο" μέσα σε μία στοά του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας, την Ερμού.

Πρόκειται για μία ταράτσα με μίνιμαλ αισθητική, ξύλινα τραπέζια και ψάθινες λεπτομέρειες που παραπέμπουν φυσικά σε νησί, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται στον 7ο όροφο τού χαρίζει μία υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και όλη της Αθήνα.

Τα ιδανικά μαγαζιά για πρώτο ραντεβού

Τι καλύτερο από ένα ραντεβού σε ταράτσα με υπέροχη θέα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share