Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περπάτα στον Δήμο σου και γίνε σύμμαχος στη βελτίωση της πόλης - Η εφαρμογή που σε βοηθά να ενημερώσεις για τα "στραβά" της γειτονιάς σου

Κατέβασε την στο κινητό σου!

18 Φεβρουαρίου 2023 09:09
Περπάτα στον Δήμο σου και γίνε σύμμαχος στη βελτίωση της πόλης - Η εφαρμογή που σε βοηθά να ενημερώσεις για τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περπάτημα κάνει καλό τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία. Ωστόσο, στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για ακόμα έναν λόγο που αξίζει να βγαίνεις για περπάτημα στην γειτονιά σου.

Τι θα έλεγες αν ήξερες πως βγαίνοντας έστω για λίγα λεπτά για περπάτημα στην γειτονιά σου θα μπορούσες να βοηθήσεις στην βελτίωσή της;

Κι όμως υπάρχει μια εφαρμογή η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα της γειτονιάς και του Δήμου σου.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας για περπάτημα.

Η εφαρμογή

Πρόκειται για την εφαρμογή "Novoville".

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον Δήμο, ανά πάσα στιγμή.

Το σύστημα επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για την εξέλιξη του ζητήματος που αναφέρατε, μέχρι και την οριστική του διευθέτηση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρο τους το Δημότη.

Περπάτα στον Δήμο σου και γίνε σύμμαχος στη βελτίωση της πόλης - Η εφαρμογή που σε βοηθά να ενημερώσεις για τα 'στραβά' της γειτονιάς σου

Πώς μπορώ να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου;

Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone & Android), είτε μέσω του Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου μας που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 5 απλά βήματα:

  • Επιλογή τοποθεσίας
  • Επιλογή είδους αιτήματος
  • Προσθήκη σύντομης περιγραφής (προαιρετικά)
  • Προσθήκη φωτογραφίας
  • Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημα σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share