Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένας κρυμμένος παράδεισος: Το μαγαζί στην Αθήνα που θυμίζει νησί στην Ινδονήσια

Θα μαγευτείτε!

14 Ιουλίου 2023 08:11
Ένας κρυμμένος παράδεισος: Το μαγαζί στην Αθήνα που θυμίζει νησί στην Ινδονήσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που θυμίζει νησί στην Ινδονησία και το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ. Πρόκειται για ένα μαγαζί, ιδανικό για φαγητό και ποτό με φόντο επιβλητικά αγάλματα, τρεχούμενα νερά και φοίνικες.

Ο λόγος για το Gajah, το μαγαζί που βρίσκεται κρυμμένο πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρόκειται για ένα παραδεισένιο μέρος, ένα "κρυμμένο νησί" κάπου μέσα στην Αττική. Ένα μαγαζί που θα θέλεις να εξερευνήσεις αμέσως μόλις μπεις μέσα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5 instagrammable μέρη στην Αθήνα για απίθανες φωτογραφίες.

Ξενάγηση

Αφού εντοπίσεις το μαγαζί, ξεκινάει η περιπέτεια. Μια επιβλητική είσοδος με ψηλές ξύλινες καλαμιές σε οδηγεί στον κεντρικό χώρο. Εκεί είναι που αρχίζει το βλέμμα σου να αλλάζει. Τα μάτια σου μάλλον θα γουρλώσουν στο αντίκρισμα του μαγαζιού. Μοιάζει πράγματι με νησί.

Boho διακόσμηση με ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, boho φωτιστικά και εξωτικές πινελιές.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι τα επιβλητικά αγάλματα και ειδικά οι ελέφαντες, από τους οποίους εμπνέεται και το μαγαζί, μιας και Gajah, στα Ινδονησιακά σημαίνει ελέφαντας.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει τις εντυπώσεις και το τρεχούμενο νερό που αναβλύζει από διάφορες τεχνιτές λιμνούλες και πηγές, που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για να κάνουν το μαγαζί να μοιάζει ακόμα περισσότερο με ένα εξωτικό μέρος στην Ινδονησία.

Φαγητό

Το φαγητό στο Gajah δεν είναι συνηθισμένο και θα χρειαστεί να το εξερευνήσεις ακριβώς όπως και τον χώρο.

Στο μενού θα βρεις γεύσεις που πατούν στην Tiki κουλτούρα. Comfort γεύσεις ανάλαφρες, κυρίως πολυνησιακές αλλά και ασιατικές συνδυάζονται άψογα με τα φρουτώδη και ρουμένια κοκτέιλ του μπαρ.

Δείτε εδώ το βίντεο με το μαγαζί:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share