Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

5 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό

Θα εντυπωσιάσετε!

1 Οκτωβρίου 2022 07:38
5 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια σημεία στην Αθήνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Τα σημεία αυτά μάλιστα, αρκετοί δεν τα γνωρίζουν.

Παρακάτω λοιπόν θα δούμε 5 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό.

Πάμε να τα δούμε...

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά στην Αθήνα που γυρίστηκαν ελληνικές ταινίες και σειρές.

Βοτανικός Κήπος Αλεξάνδρου Διομήδους

Στο Χαϊδάρι θα συναντήσετε αυτόν τον κήπο που αποτελεί τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της ανατολικής Μεσογείου! Ο κήπος διαθέτει περίπου 4000 είδη φυτών που πολλά από αυτά είναι σπάνια και απειλούμενα προς εξαφάνιση.

μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό

Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή

Στην οδό Διδότου στο Κολωνάκι θα συναντήσετε τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή. Υπήρξε η πρώτη αρχαιολογική σχολή της Αθήνας που ιδρύθηκε το 1846. Η Σχολή έχει έναν από τους ωραιότερους ιδιωτικούς κήπους αλλά δυστυχώς είναι ανοιχτή για το κοινό συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό

Αγία Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα βρίσκεται στην Πάρνηθα και από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «μικρή Ιρλανδία». Για να φτάσετε εκεί παίρνετε αυτοκίνητο μέχρι την Αγία Τριάδα, στη συνέχεια προχωράτε έναν χωματόδρομο μέχρι τον Προφήτη Ηλία και στη συνέχεια φτάνετε στην Αγία Μαρίνα. Η θέα από εκεί ψηλά είναι απλά...μαγευτική!

Εθνικός Κήπος της Αθήνας

Ο Εθνικός Κήπος της Αθήνας είναι βουτηγμένος μέσα στο πράσινο και δείχνει μαγικός! Μια βόλτα με το αμόρε σας θα σας πείσει πως και στην Αθήνα υπάρχουν ρομαντικά και όμορφα μέρη.

μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό

Λίμνη Μπελέτσι

Θυμίζει τη γνωστή Πράσινη Λίμνη, Grüner See, της Αυστρίας αλλά βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο δάσος της Ιπποκράτειου Πολιτείας. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για μονοήμερες αποδράσεις, εκδρομούλες και πικνίκ. Ίσως να σκεφτόσασταν αυτόν τον προορισμό και για την Καθαρά Δευτέρα που πλησιάζει.

 μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν εξωτερικό

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share