Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η παραδεισένια όαση στον Πειραιά: Το μαγαζί με θέα τα αστέρια, τα κότερα και την εντυπωσιακή πισίνα

Ο λόγος για...

18 Αυγούστου 2023 10:01
Η παραδεισένια όαση στον Πειραιά: Το μαγαζί με θέα τα αστέρια, τα κότερα και την εντυπωσιακή πισίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πειραιάς δεν είναι μόνο τα καυσαέρια, το λιμάνι και οι τεράστιοι δρόμοι... ο Πειραιάς διαθέτει μερικά σημεία ασυναγώνιστα, όπως η Μαρίνα Ζέας και το Μικρολίμανο. Και φυσικά... κάπου εκεί ανάμεσα ένα μαγαζί εντυπωσιακό ξεχωρίζει και αποτελεί την παραδεισένια όαση του Πειραιά.

Ο λόγος για την "Πισίνα" (ναι, έτσι ονομάζεται το μαγαζί) που βρίσκεται στην Μαρίνα Ζέα, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στο νούμερο 25. Με την ευκαιρία ανακάλυψε το μαγαζί με τα τεράστια δέντρα, τη λίμνη και τα γεφυράκια στην Αθήνα.

Στην άκρη της Μαρίνας, στο τελευταίο μαγαζί που θα συναντήσεις βρίσκεται η Πισίνα. Μια εντυπωσιακή είσοδος, με φωτάκια που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα στα αστέρια και το φεγγάρι, σε υποδέχεται και σε οδηγεί σε κάτι σκαλάκια.

Μόλις ανέβεις τα σκαλάκια... εκεί συναντάς το απόλυτο μέρος. Εκεί βρίσκεις την όαση που έψαχνες.

Για βουτιές στην πισίνα

Μια πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο κοσμεί το μαγαζί. Η πισίνα μάλιστα, λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι στα 15 €.

Από τις 18:00 και μετά μπορείς να απολαύσεις ένα δροσιστικό cocktail ή ένα ωραίο γεύμα με θέα την πισίνα, ενώ όταν πέφτει ο ήλιος τα αστέρια και το φεγγάρι που αντανακλούν στα νερά δημιουργούν μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ειδυλλιακή θέα

Η θέα από το μαγαζί είναι αξεπέραστη. Βλέπεις όλο τον ουρανό. Μπορείς να απολαύσεις μέχρι και το ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ θα απολαύσεις τα αστέρια και το φεγγάρι. Είναι ιδανική τοποθεσία για τις νύχτες με πανσέληνο.

Παράλληλα, έχεις θέα, στον κόλπο που δένουν πολυτελή σκάφη από όλη την Ευρώπη.

Πάρτε μια γεύση από το μαγαζί:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share