Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ένας παράδεισος στην Αθήνα - Το μαγαζί με τα τεράστια δέντρα, τη λίμνη και τα γεφυράκια

Αξίζει να το επισκεφτείτε!

18 Μαΐου 2023 11:24
Ένας παράδεισος στην Αθήνα - Το μαγαζί με τα τεράστια δέντρα, τη λίμνη και τα γεφυράκια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τεράστια δέντρα που πλαισιώνουν μια υπέροχη λίμνη και ξύλινες γεφυρούλες συνθέτουν το υπέροχο περιβάλλον ενός από τα ομορφότερα μαγαζιά στην Αθήνα.

Παράλληλα, ανακαλύψτε 6 ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με απίστευτη θέα.

Ο λόγος για το Piu Verde, το παραδεισένιο μαγαζί που βρίσκεται στο Άλσος Παπάγου και προσελκύει κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Το μαγαζί θυμίζει πραγματικά παράδεισο, είναι η όαση μέσα στην Αθήνα. Πεύκα και λίμνες στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, καταπράσινο τοπίο και φιλική ατμόσφαιρα.

Φανταστείτε να απολαμβάνετε το ποτό και το φαγητό σας σε ένα περιβάλλον κατάμεστο με πεύκα, σε έναν χώρο που κάθε γωνιά σου αποκαλύπτει και κάτι νέο.

Γεύσεις

Εκτός από μια υπέροχη εμπειρία που θα αποκτήσεις και μόνο από το τοπίο, θα απολαύσεις και ένα φανταστικό γαστρονομικό ταξίδι, αν επιλέξεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα φαγητά στο Piu Verde.

Οι Chef Κωνσταντίνος Τσίγκας (Executive Chef ) και Λεωνίδας Σιώκος (Chef de Cuisine), σε ταξιδεύουν με την εμπειρία τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις στην ακαταμάχητη ζεστασιά της αυθεντικής cucina italiana, με ξεχωριστές γεύσεις και φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share