Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

2 + 1: Πού θα φας τα καλύτερα cake στην Αθήνα;

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

9 Σεπτεμβρίου 2023 20:16
2 + 1: Πού θα φας τα καλύτερα cake στην Αθήνα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν υπάρχει ένα γλυκό αφράτο, το οποίο μπορεί να φτιαχτεί με άπειρους συνδυασμούς, την ίδια στιγμή που έχει την δυνατότητα να ξυπνά όμορφες αναμνήσεις με την γεύση και τη μυρωδιά του, τότε αυτό είναι το cake.

Αν είσαι λάτρης του cake, τότε θα λατρέψεις τα παρακάτω spot της Αθήνας, που θα σου παρουσιάσει το Athensmagazine.gr, καθώς σε αυτά θα βρεις τα πιο νόστιμα που έχεις δοκιμάσει.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά, στην Αθήνα.

Cake

Θηβών 507, Αιγάλεω / Ηροδότου 15, Κολωνάκι / Αργυροπούλου 3, Κηφισιά

Το 2004 ο Stephen Elliott και οι αδερφές του Lucy και Maggie άνοιξαν ένα μικρό αρτοποιείο στο κέντρο της Αθήνας με το όνομα «CAKE». Ένα κατάστημα που παρήγαγε και πουλούσε τούρτες αμερικανικού τύπου.

Τα κέικ, είναι κομμάτι της ζωής των αδερφών, καθώς μεγάλωσαν δοκιμάζοντας και πάνω από όλα απολαμβάνοντας καταπληκτικά κέικ από οικογενειακές συνταγές!

 Πού θα φας τα καλύτερα cake στην Αθήνα;

Στις 8 Μαρτίου 2004, λίγους μόλις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, άνοιξε την πόρτα του το πρώτο μικροσκοπικό «CAKE Kolonaki» -29 τετραγωνικών μέτρων. Η πρώτη και πιο απαιτητική αποστολή ήταν να εξοικειωθεί το ευρύ κοινό με τις νέες (για την Αθήνα) αυθεντικές γεύσεις.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το «CAKE Κολωνάκι» σημείωσε επιτυχία. Με τις μοναδικές συνταγές, την υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής και τη φιλική εξυπηρέτηση, τα αδέρφια Elliott κατάφεραν να κάνουν γνωστά τα κέικ τους.

Πορτατίφ

Σίνα 21, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0362 1866

Στο Πορτατίφ, το μαγαζί που θυμίζει τα γαλλικό bistro με τη vintage διακόσμηση που υπάρχουν σε πληθώρα στην Γαλλία, θα βρεις πεντανόστιμα κέικ.

Πού θα φας τα καλύτερα cake στην Αθήνα;

Τα γλυκά που προσφέρει είναι φρέσκα και χειροποίητα καθώς παρασκευάζονται από τον ιδιοκτήτη και ταλαντούχο chef ζαχαροπλαστικής Τάσο Λύτρα. Προσφέρεται τεράστια ποικιλία γλυκών από καταπληκτικά χειροποίητα κρουασάν με γέμιση, προφιτερόλ έως το μοναδικό αυθεντικό αμερικανικό cheesecake και όχι μόνο , lemon pies, μιλφέιγ και σοκολατόπιτα.

I Cake You

Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1409 1999

Μπορεί το "I Cake You", να φημίζεται για τα μπισκότα, τα πεντανόστιμα cookies, γλυκά και αλμυρές τάρτες και πίτες. Ωστόσο, ξεχωρίζει και για τα νοστιμότατα cake του.

Πού θα φας τα καλύτερα cake στην Αθήνα;

Οι Αποστόλης και Πέτρος Μπόγρης είναι τα δύο αδέρφια που αποφάσισαν να συνεργαστούν βάζοντας ο καθένας στον χώρο της οδού Θεμιστοκλέους αυτό που αγαπάει και ξέρει να κάνει καλά.

Τα δύο αδέρφια ετοιμάζουν καθημερινά πολλές διαφορετικές γεύσεις σε γλύκα, ενώ σημειώνεται ότι μπορείς να παραγγείλεις και το δικό σου cake γενεθλίων.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share