Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απόλαυσε ένα μπάνιο με θέα την Ακρόπολη - Πού βρίσκεται η πισίνα που κολυμπάς μέχρι τις οκτώ το βράδυ στο πιο ειδυλλιακό τοπίο;

Η Αθήνα στα καλύτερα της

8 Αυγούστου 2022 09:09
Απόλαυσε ένα μπάνιο με θέα την Ακρόπολη - Πού βρίσκεται η πισίνα που κολυμπάς μέχρι τις οκτώ το βράδυ στο πιο ειδυλλιακό τοπίο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι στην Αθήνα δεν χρειάζεται να είναι ανιαρό. Αν θέλεις να νιώσεις τα summer vibes, ακόμα και αν βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα και λιώνεις κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τα ιδανικά spots, που θα δώσουν χρώμα στο καλοκαίρι σου.

Το Athensmagazine.gr, είναι δίπλα σου για να σου προτείνει τα καλύτερα μέρη στην Αθήνα και να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ακόμα και αν βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα σημείο στην Αθήνα, που σίγουρα θα λατρέψεις. Ο λόγος για την πισίνα που βρίσκεται στο Boutique Hotel Athens St George Lycabettus.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικές από τις καλύτερες πισίνες στην Αθήνα για ατελείωτες βουτιές.

Στο εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο, μπορείς να απολαύσεις ένα ονειρικό μπάνιο στην πισίνα που βρίσκεται κάτω από τις πευκόφυτες πλαγιές του Λυκαβηττού και διαθέτει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, στο λόφο του Λυκαβηττού, και πανοραμική άποψη της Αθήνας μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 09:00 -22:00 (το κολύμπι σταματάει στις 20:00). Τιμές: 25 ευρώ ανά άτομο – 40 ευρώ τα δύο άτομα τις καθημερινές & 30 ευρώ ανά άτομο -50 ευρώ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα. Παιδιά κάτω των 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share