Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 οάσεις δροσιάς στην Αθήνα για τις μέρες με καύσωνα

Σου βρήκαμε την λύση στην ζέστη!

13 Ιουλίου 2023 09:38
4 οάσεις δροσιάς στην Αθήνα για τις μέρες με καύσωνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η θερμοκρασία χτυπάει "κόκκινα", με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για υψηλό βαρομετρικό... και εμείς που σιγοβράζουμε στην Αθήνα πρέπει να βρούμε μια λύση για να δροσιστούμε και να μην αρχίσουμε να λιώνουμε σαν τη ζάχαρη, κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου.

Το beach bar που θυμίζει νησί

Μπορεί να βρίσκεσαι στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν κάποια beach bar, τα οποία βρίσκονται στην πρωτεύουσα αλλά θυμίζουν νησί. Το Moana Beach House, είναι είναι ένα από αυτά τα beach bar που θα σε ταξιδέψουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι εκτός πόλης. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τα 3 beach bar στο Πόρτο Ράφτη που αξίζει να επισκεφτείς.

Στην ακτή ΕΟΤ της Βάρκιζας, θα βρεις το Moana Beach Bar και ταυτόχρονα θα βρεις και την όαση σου. Φοίνικες, αναπαυτικές μαξιλάρες και ψάθινα στοιχεία θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα beach bar κάποιου νησιού.

Για βουτιά στην πισινά

Ένας ακόμα τρόπος να δροσιστείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι να επισκεφτείς μια από τις πισινές της Αθήνας.

Μια ωραία πισίνα που σου προτείνουμε είναι το Athens Zafolia, (ανακάλυψε εδώ μερικές ακόμα πισίνες στην Αθήνα) που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο νούμερο 87-89.

Το Pool Bar, λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 00:30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 00:30.

Κάνε τις βουτιές σου και άραξε στις ξαπλώστρες απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα.

Νεροτσουλήθρες και δροσιά και πολύ γέλιο

Δροσίσου στις νεροτσουλήθρες "Aquapolis Athens" που βρίσκονται στη Θέση Γιαλού στα Σπάτα.

Το Aquapolis Athens, είναι το πιο συναρπαστικό water park. 17 νεροτσουλήθρες θεματικά αναφερόμενα στα ζώα τσουλήθρες, πισίνες και δεκάδες ακόμα παιχνίδια με το νερό θα προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σπάτα για ατελείωτη διασκέδαση που δεν πρέπει να χάσετε.

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη - Παρασκευή: 10:00π.μ. - 8:00μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: 10:00π.μ. - 8:00μ.μ.
Δευτέρα: Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Λίμνη Βουλιαγμένης

Η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι φυσική υφάλμυρη λίμνη με ιαματικές ιδιότητες που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη της Αττικής. Πρόκειται για ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλους, ενώ μάλιστα εντάσσεται στις περιοχές Natura 2000.

Ο χώρος περιμετρικά της Λίμνης είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με ξαπλώστρες και ομπρέλες για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η Λίμνη επίσης παρέχει Ναυαγοσωστική & Ιατρική κάλυψη, Xώρο Στάθμευσης, Παιδική Γωνιά, Wi – Fi, Lockers, Αποδυτήρια, Ντους με Ζεστό Nερό, Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, WC.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share