Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα beach bar της Αττικής που σε ταξιδεύουν στα εξωτικά νησιά του εξωτερικού

Νιώσε το καλοκαίρι σου!

25 Ιουλίου 2023 08:03
Τα beach bar της Αττικής που σε ταξιδεύουν στα εξωτικά νησιά του εξωτερικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι έχει από μόνο του μια ανεμελιά. Λίγο η θάλασσα, λίγο τα cocktails, λίγο ο ήλιος... το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες εποχές των Ελλήνων. Μάλιστα, το καλοκαίρι είναι η εποχή των beach bars, εκεί που θα μπορέσεις να κάνεις τα μπάνια σου, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις ένα γευστικό cocktail και δυνατή μουσική που σε ξεσηκώνει.

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα και θέλεις να νιώσεις την μαγεία του καλοκαιριού που σου προσφέρει ένα νησί, τότε μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα πολυάριθμα beach bar της Αττικής.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε μερικά από τα καλύτερα beach bar της Αττικής, που θυμίζουν εξωτικά νησιά και στα παρουσιάζει παρακάτω.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 3 κρυφές παραλίες στην Αττική που θα ζήλευαν και οι Μπαχάμες.

Bolivar Beach Bar

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος

Τηλέφωνο: 697 036 7684

Το Bolivar Beach Bar είναι ένα από τα μαγαζιά της αθηναϊκής Ριβιέρας που ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία. Αισθητική που θυμίζει Ίμπιζα, εξωτική διακόσμηση, γευστικά cocktails.

Παράλληλα, στην κουζίνα θα βρεις μεσογειακές γεύσεις με ευρωπαϊκές γκουρμέ πινελιές όπως λιγκουίνι γαρίδας ή αστακού αλλά και πιάτα όπως Black Angus burger.

Holy Spirit Beach Bar

Ακτή ΕΟΤ, Αθήνα

Τηλέφωνο: 697 318 1445

Το Holy Spirit Beach Bar στο Varkiza Resort, σε ταξιδεύει Μαϊάμι. Απόλαυσε το αγαπημένου σου holy cocktail πάνω στις μεγάλες μαξιλάρες του Holy Spirit Beach Bar.

Η διακόσμηση δεν ξεφεύγει από το στυλ του μαγαζιού της Γλυφάδας, καθώς παίρνεις μια γεύση Curacao και Miami ενώ είσαι στη Βάρκιζα. Μικρά και πολλά αντικείμενα στην ψάθινη οροφή του μπαρ.

Coyoacan playa

Βάρη

Τηλέφωνο: 694 825 3333

Με ένα πρωτοποριακό concept, το Coyoacan playa φέρνει την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Tulum ακριβώς πάνω στην θάλασσα. Παράλληλα, θα σε εντυπωσιάσει το άκρως πρωτότυπο Mediterranean Mexican μενού, το οποίος αξίζει αναμφίβολα να δοκιμάσεις.

Nakal

Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη

Τηλέφωνο: 2299 088229

Ένα πολυτελές μπαρ εστιατόριο σε μια απίθανη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Βυθιστείτε στην εξωτική γοητεία και το μινιμαλιστικό στιλ του NAKAL και απολαύστε τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αποδράστε από τη καθημερινότητα σ΄ αυτό τον παραδεισένιο χώρο που θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας προορισμός.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share