Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Το Καφέ της Χαράς": Δεν θα το πιστεύετε σε ποια περιοχή της Αθήνας βρίσκεται το καφενείο του Φατσέα - Έτσι είναι σήμερα

Δεν ήταν πλατό!

4 Ιουλίου 2022 14:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το "Καφέ της Χαράς", είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικές τηλεόρασης, η οποία προβάλλεται μέχρι και σήμερα από τον ΑΝΤ1.

Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβλήθηκε από τις 15 Ιανουαρίου 2021 έως τις 6 Μαΐου 2021.

Σκηνοθέτες της σειράς είναι ο Κώστας Λυχναράς (1η σεζόν) και ο Τάκης Μιχαήλ (2η έως 5η σεζόν) και το σενάριο συνυπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά.

Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενώ λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ σε πιο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας "Καμικάζι Αγάπη μου".

Ο Φατσέας και το καφενείο του

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χαρακτήρες της σειράς, που κατορθώνει μέχρι και σήμερα να δημιουργεί ατέλειωτο γέλιο στους τηλεθεατές, είναι ο Φατσέας, τον οποίο ενσάρκωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Φατσέας, γνωστός ως γυναικάς αλλά και αιώνια ερωτευμένος με την Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) και για το ξεκαρδιστικό "φατσέϊκο" λεξιλόγιο του, διατηρεί στο Κολοκοτρωνίτσι ένα καφενείο.

Πού βρίσκεται όμως αυτό το καφενείο;

Το καφενείο του «Φατσέα» βρίσκεται στην Πλάκα Κερατέας.

Το Καφέ της Χαράς': Δεν θα το πιστεύετε σε ποια περιοχή της Αθήνας βρίσκονταν το καφενείο του Φατσέα

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share