Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Καμικάζι Αγάπη μου": Σε αυτό το γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας γυρίστηκαν πολλές σκηνές της δημοφιλούς ταινίας

Ο λόγος για...

4 Ιουλίου 2022 14:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ταινία "Καμικάζι Αγάπη μου", είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες της δεκαετίας του 1980, γεγονός που αποδεικνύουν τα 222.610 εισιτήρια που κόπηκαν, ενώ μάλιστα ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 33 ελληνικές ταινίες της σαιζόν.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ σε ποια μαγαζιά της Αθήνας μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ.

Ο Στάθης (Στάθης Ψάλτης) λατρεύει τις μηχανές, η Ρένα (Ρένα Παγκράτη) θέλει όλη την ώρα να χορεύει σε ντίσκο και ο Αλέξης (Σταμάτης Γαρδέλης) τρελαίνεται για τη ροκ μουσική. Πρόκειται για τρία θεότρελα αδέλφια.

Ο ένας από αυτούς, ο Στάθης, δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά και, όταν φτάνει να χάσει και το κορίτσι που αγαπά, η μητέρα του αποφασίζει να του αγοράσει αυτό που λατρεύει περισσότερο, μια... σούπερ μοτοσικλέτα! Μόλις την αγοράζει, αντιλαμβάνεται πως του την έκλεψαν και τότε αποφασίζει να βρει έναν τρόπο για να αγοράσει μία άλλη αλλά και να μάθει ποιος του την έκλεψε.

Όταν συναντά την Σύλβια (Βίνα Ασίκη) μια τύπισσα η οποία έχει ένα μαγαζί με εικόνες τον βάζει να κάνει μια δουλειά της αλλά τον ανακαλύπτει ένας αστυνομικός και τον κλείνει μέσα. Μόλις βγαίνει, αποφασίζει να πιάσει δουλειά με τον αδερφό του τον Αλέξη, σε μια υπέρλαμπρη τουριστική μονάδα. Εκεί, πιάνει δουλειά με την βοήθεια της Χριστίνας (Βέρα Μπετίνη) και ο Αλέξης βρίσκει τον έρωτα του την Σοφία (Σοφία Αλιμπέρτη). Στο τέλος, ο Στάθης γίνεται διευθυντής και τα ξαναφτιάχνει με την Κίτσα (Καίτη Φίνου).

Πού γυρίστηκαν όμως οι αξέχαστες σκηνές όπου ο Αλέξης τα φτιάχνει με τη Σοφία και ο Στάθης γίνεται ο έρωτας της Χριστίνας... εκεί όπου ο Αλέξης (Σταμάτης Γαρδέλης) τραγουδά το γνωστό σε όλους μας "Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία...";

Τα γυρίσματα έγιναν στο σημερινό "Grand Resort Lagonissi".

Το Grand Resort Lagonissi βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Σε σχετικά κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας (μόλις 45 λεπτά), το διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ''Ελευθέριος Βενιζέλος''(20 λεπτά) και το λιμάνι του Πειραιά, το πολυτελές αυτό θέρετρο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα, μνημεία, παραλίες, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και αθλητικά κέντρα της Αθήνας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share