Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

Διασκέδαση χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ!

4 Ιουλίου 2022 13:35
4 + 1 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Αθήνα οργανώνονται πολλές δωρεάν και ταυτόχρονα αξιόλογες εκδηλώσεις που αξίζει να παρακολουθήσεις. Αν σήμερα λοιπόν, θα ήθελες να ακούσεις κάποια συναυλία ή να δεις μια έκθεση, αλλά χωρίς να ξοδέψεις χρήματα, τότε ρίξε μία ματιά στις παρακάτω εκδηλώσεις που παρουσιάζει το Athensmagazine.gr.

The Party Goes on: Ο Πασχάλης στο Άλσος Περιστερίου

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου, σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο Άλσος Περιστερίου, στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών θα τραγουδήσει ο Πασχάλης με την μπάντα. Ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60′, 70′, 80′.

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

“Plásmata: Bodies, Dreams, and Data”: Ψηφιακή τέχνη στο Πεδίον του Άρεως από τη Στέγη

Η Στέγη Ωνάση επιστρέφει στο Πεδίον του Άρεως. Ένα χρόνο μετά το “You and AI”, με τη νέα έκθεση ψηφιακής τέχνης, “Plásmata: Bodies, Dreams, and Data”, αναζητούμε το σώμα, το δικό μας και το άλλο: το ατομικό και το συλλογικό, το ανθρώπινο και το μη ανθρώπινο, και τελικά το πλανητικό.

Στο Πεδίον του Άρεως, λοιπόν, 25 διεθνή έργα, περισσότερα από 250 τετραγωνικά μέτρα οθονών LED, 40 συσσωρευτές που συλλέγουν ηλιακή ενέργεια και δημιουργούν ένα τεχνητό φεγγάρι, αλλά κι ένας τεράστιος κόκκινος πλανήτης, υπόσχονται να μας διασκεδάσουν, αλλά και να μας προβληματίσουν μέσα στο αθηναϊκό καλοκαίρι.

Τα «Πλάσματα», ξεκινάνε από το άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου και φτάνουν μέχρι το θέατρο του Άλσους και το πευκόδασος που υπάρχει πάνω από αυτό.

 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

Open Air Film Festival Stroggylo 2022: «Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» στον Άγιο Δημήτριο

Η πόλη του Αγίου Δημητρίου υποδέχεται για άλλη μια φορά το Open Air Film Festival Stroggylo, το δωρεάν φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα δούμε την ελληνική ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα, «Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Μιχάλη Σαράντη.

 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

«100 Χρόνια Μπιθικώτσης 1922- 2022»: Συναυλία στη Βίλα Ζωγράφου

Στο πλαίσιο του Ζωγράφου Summer Festival vol.3 – 2022 και με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του (1922-2022) Γρηγόρη Μπιθικώτση, θα γίνει ένα ωραίο αφιέρωμα, με την μουσική παράσταση των Γρηγόρη και Άννας Μπιθικώτση, τη συμμέτοχη των Σωτήρη Δογάνη, Σταυρούλας Εσαμπαλίδη και της Λαϊκής Ορχήστρας «Μπιθικώτση».

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

Γήσης Παπαγεωργίου – Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές: Έκθεση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί την έκθεση σχεδίων του Γήση Παπαγεωργίου, με τίτλο «Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές», από την συλλογή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Η έκθεση πραγματοποιείται από 21 Ιανουαρίου έως και 17 Ιουλίου 2022, στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Περιβάλλον» στο επίπεδο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share