Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι καλύτερες ταράτσες της Αθήνας, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr

Εμείς ρωτήσαμε και εσείς απαντήσατε!

28 Οκτωβρίου 2023 06:59
Αυτές είναι οι καλύτερες ταράτσες της Αθήνας, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα έχει πολλές όμορφες ταράτσες, τις οποίες επιλέγουμε συχνά για να απολαύσουμε είτε τον καφέ και το brunch μας είτε το ποτό και το φαγητό μας, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Athensmagazine.gr, ρώτησε τους αναγνώστες του ποιες είναι οι αγαπημένες τους ταράτσες στην Αθήνα και μοιράζετε τα αποτελέσματα μαζί σας, ώστε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα μέρη στην πρωτεύουσα.

Attic Urban Rooftop

Ερμού 86, Αθήνα

Τηλέφωνο: 694 088 9988

To Attic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας σε μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και σχεδόν ολόκληρη την Αττική.

Mπορείτε να απολαύσετε το πρωί τον καφέ και το brunch σας, το απόγευμα ένα aperitif να κάνετε κούνια βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, και το βράδυ να δειπνήσετε ή να αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής.

Ermou 18 Beyond The Horizon

Ερμού 18, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 741 7390

Η είσοδος του Ermou 18 Beyond The Horizon, είναι καλά κρυμμένη σε μία στοά στην Ερμού. Μόλις την ανακαλύψεις και φτάσεις στην ταράτσα θα αντικρίσεις έναν χώρο που θα σε μαγέψει.

Έχεις κυριολεκτικά πιάτο την Ακρόπολη, σχεδόν νιώθεις ότι την ακουμπάς. Η αισθητική είναι monimal boho, τα cocktail γευστικά και τα πιάτα τα οποία ακόμα και αν είναι κλασσικά, βάζουν την δικιά τους πινελιά και τα κάνουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Hyper Astro Bar

Ερμού 78 &, Αθηνάς 2

Τηλέφωνο: 21 0322 1141

Με φόντο την Ακρόπολη το All-day café restaurant Hyper Astro Bar προσφέρει διεθνής κουζίνα με υπέροχη θέα! Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτές συνταγές δημιουργικής κουζίνας, φρέσκες σαλάτες, νόστιμα ορεκτικά και φανταστικό brunch.

360 Cocktail bar

Ηφαίστου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 0006

To 360 Cocktail bar είναι ένας κήπος σε ταράτσα, με μαγική θέα. Το μενού αποτελείται από εξαιρετικά κοκτέιλ και παραδοσιακά πιάτα ελληνικής έμπνευσης, όπως ζυμαρικά, ριζότο, κρέας, θαλασσινά και χορτοφαγικές επιλογές.

A for Athens

Μιαούλη 2

Τηλέφωνο: 21 0324 4244

Μία ταράτσα με υπέροχη αισθητική και μαγική θέα.

Τα γεύματά στο μαγαζί ξεκινούν από το πρωινό με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, χειροποίητα και μαγειρεμένα στην κουζίνα τους. Έπειτα οι ξεχωριστοί Σεφ, χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα ελληνικά αγαθά, προσφέρουν ευφάνταστα δημιουργικά πιάτα. Ενώ τις νυχτερινές ώρες θα απολαύσεις τα πιο γευστικά cocktails.

Terra Petra

Ανατολικής Ρωμυλίας 1, Πετρούπολη

Τηλέφωνο: 21 0506 0694

Καλοκαίρι του 1996 και το πρώην λατομείο του Δήμου Πετρούπολης είναι έτοιμο να μεταλλαχτεί, από ένα τραχύ και άχαρο τόπο βιομηχανικών εργασιών γεμάτο μπάζα και αδρανή υλικά, σε ένα από τα μελλοντικά hotspots όλου του λεκανοπέδιου.

Διατηρώντας το βιομηχανικό ύφος και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, έξω απ’ τον ιστό της Αθήνας και ψηλά πάνω απ’ αυτήν, το TERRA PETRA λειτουργεί αρχικά σαν πολυχώρος με μεζεδοπωλειο, café, pizza και bar, ενώ προσφέρει υπέροχη θέα.

ZAMBRI

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0063

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

POINT a (Acropolis Point)

Ροβέρτου Γκάλι 4a, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 4402 5700

Κομψό μπαρ και εστιατόριο στον 5ο όροφο του Herodion Hotel με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης, το Point-a προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δελεαστικά κοκτέιλ και σερβίρει νόστιμη μεσογειακή κουζίνα με ελληνικές παραδοσιακές επιρροές.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share