Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι καλύτερες ταράτσες στην Αθήνα με μαγική θέα!

Το Athensmagazine.gr κυκλοφορεί στα καλύτερα!

29 Ιουνίου 2022 10:05
Οι καλύτερες ταράτσες στην Αθήνα με μαγική θέα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Καλοκαίρι στην Αθήνα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αν απολαμβάνεις το ποτό σου σε μία ειδυλλιακή ταράτσα με συγκλονιστική θέα. Ευτυχώς, η Αθήνα, διαθέτει πολλές όμορφες ταράτσες, ιδανικές για να απολαύσεις το ποτό, το brunch ή το φαγητό σου και να χαλαρώσεις κάτω από τα αστέρια με υπέροχη θέα.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε μερικές από τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας και στις παρουσιάζει παρακάτω.

Παράλληλα, ανακάλυψε 4 μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί.

Retire @ERGON House by the Clumsies

Μητροπόλεως 23, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0010 9090

To Retiré είναι μια όαση με εκπληκτική θέα στην αρχαία Αθήνα και την μαγευτική Ακρόπολη.

Στο Cocktail Bar θα απολαύσετε perfect serves που επιμελείται η ομάδα του πολυβραβευμένου The Clumsies, ενώ το μενού συμπληρώνουν τα επιλεγμένα πιάτα που σερβίρονται από την ομάδα της ERGON.

Η ατμόσφαιρα στο μαγαζί είναι τόσο ζεστή και οικεία και η minimal-boho αισθητική θα σε συναρπάσει.

Manouka

Ερμού 46, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0324 1814

Το Manouka βρίσκεται στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Utopia και είναι ένα ξεχωριστό wine bar, με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 100+ ξεχωριστές ετικέτες, προσβάσιμες όλες σε ποτήρι και σε δυο δοσολογίες των 75 και 150ml. Παράλληλα, τα φαγητά τους ξεχωρίζουν καθώς έχουν μια ανανεωμένη προσέγγιση στην μεσογειακή κουζίνα.

Το Λοκάλι

Σαρρή 44, Αθήνα

Τηλέφωνο: 690 610 3005

Το Λοκάλι έχει μια μαγική ταράτσα με εκπληκτική θέα στο φωτισμένο Αστεροσκοπείο στο Λόφο Νυμφών. Πολύχρωμα λαμπιόνια πλαισιώνουν το open air bar για να πίνεις τα ποτά σου και να τσιμπήσεις ενδιαφέροντα snacks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tolokali (@tolokali)

BIOS

Πειραιώς 84, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0342 5335

Άραγμα στην ταράτσα, ξαπλωμένος σε μία ξαπλώστρα με θέα την Ακρόπολη. Η ταράτσα του BIOS έχει φανατικούς υποστηρικτές, λόγω της ιδιαίτερης φιλοσοφίας του.

Αν θέλεις να προλάβεις ξαπλώστρα πρέπει να πας νωρίς... ωστόσο κάποια στιγμή σίγουρα θα σηκωθείς για να κουνηθείς στους ρυθμούς που παίζουν οι πιο γνωστοί DJ’s της πόλης.

Ermou 18 Beyond The Horizon

Ερμού 18, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 741 7390

Η είσοδος του Ermou 18 Beyond The Horizon, είναι καλά κρυμμένη σε μία στοά στην Ερμού. Μόλις την ανακαλύψεις και φτάσεις στην ταράτσα θα αντικρίσεις έναν χώρο που θα σε μαγέψει.

Έχεις κυριολεκτικά πιάτο την Ακρόπολη, σχεδόν νιώθεις ότι την ακουμπάς. Η αισθητική είναι monimal boho, τα cocktail γευστικά και τα πιάτα τα οποία ακόμα και αν είναι κλασσικά, βάζουν την δικιά τους πινελιά και τα κάνουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Anglais Athens

Κηρυκείου 6, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 5560 1192

Μια ρομαντική ταράτσα με θέα την Ακρόπολη για να απολαύσεις signature cocktails με ονόματα εποχής και την κρύα κουζίνα και πίτσα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share