Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4 μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί

Θα σε ταξιδέψουν στις Κυκλάδες!

14 Ιουνίου 2023 09:51
4 μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοκαίρι σημαίνει νησί, ήλιος, θάλασσα, cocktails και καλή παρέα. Το να βρίσκεσαι ολόκληρο το καλοκαίρι σε ένα όμορφο ελληνικό νησί και να απολαμβάνεις καθημερινά τα μπάνια σου στη θάλασσα και γευστικά cocktails, μπορεί να είναι ένα σενάριο που παίζει συχνά στο μυαλό σου ενώ βρίσκεσαι στην Αθήνα.

Ωστόσο, η Αθήνα αν και δεν βρίσκεται στις Κυκλάδες και παρόλο που η ζέστη βαράει κόκκινο, έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, μαγαζιά που θυμίζουν νησί και σε ταξιδεύουν.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 4 μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί και σε ταξιδεύουν.

Scherzo Summer Lounge

Ηπείρου 82, Πετρούπολη

Τηλέφωνο: 21 0506 8000

Το μαγαζί βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, γεγονός που σου εξασφαλίζει υπέροχη θέα, ειδυλλιακό τοπίο και ένα ευχάριστο αεράκι.

Δεν χρειάζεται να περάσει πάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.

Το μπλε και το λευκό χρώμα, τα στενά σοκάκια και τα ασβεστωμένα τοιχάκια, συνθέτουν το κυκλαδίτικο τοπίο και σε ταξιδεύουν σε αυτά τα υπέροχα ελληνικά νησιά με μεγάλη επιτυχία.

μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Π. Μελά 13, Βύρωνας

Τηλέφωνο: 21 0764 0240

Το εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στην περιοχή του Καρέα στον Βύρωνα με την μαγευτική θέα, από τον Λυκαβηττό έως τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού, σε ταξιδεύει στην Ελλάδα και τα όμορφα νησιά της.

Εντάξει, ναι η Ακρόπολη σου θυμίζει ότι βρίσκεσαι Αθήνα. Ωστόσο, η θάλασσα, το αιγαιοπελαγίτικο μενού και η όλη ατμόσφαιρα, σε πάνε μια βόλτα μέχρι Κυκλάδες.

Μάλιστα, το εστιατόριο έχει και έναν ξυλόφουρνο παραδοσιακό στο κατώφλι, που τον έχτισαν μάστορες από τη Σχοινούσα με πέτρα φερμένη από εκεί.

Madeira

Πεύκων 1, Ηράκλειο

Τηλέφωνο: 21 3031 5945

Τα ασβεστωμένα τοιχάκια, τα φυτά και τα boho στοιχεία σε μεταφέρουν αμέσως σε ένα Κυκλαδίτικο νησί. Το βράδυ που πέφτει σκοτάδι, ο ειδυλλιακός φωτισμός στο Madeira, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα cocktail bar σε νησί.

Black Duck Garden

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 7

Τηλέφωνο: 21 0325 2396

Με σεβασμό στο ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, το Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot σε περιμένει το καλοκαίρι στον κήπο, αλλά και όλο τον χρόνο στον ιδιαίτερο χώρο του αίθριου.

Ο κήπος σου θυμίζει χωρίς αμφιβολία το σοκάκι κάποιου νησιού της Ελλάδας, στο οποίο βρίσκεται ένα hot μαγαζάκι που ξέρουν όλοι.

μαγαζιά στην Αθήνα που θυμίζουν νησί

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share