Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

23 Ιουνίου 2022 11:42
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Family", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου 74 στη Βούλα.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στη Βούλα.

To Family, είναι μία μεγάλη ζεστή οικογένεια, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα του, ένας μέρος στο οποίο νιώθεις σαν το σπίτι σου.

Τα πιάτα είναι όλα εξαιρετικά προσεγμένα, από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, ενώ οι συνταγές βασίζονται σε όλα όσα έχει μάθει ο σεφ από τη γιαγιά τη μαμά του, χωρίς γκουρμέ παρεμβάσεις και νεωτερισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Family (@familyvoula)

Bar

Αν πάλι η όρεξη σου για σήμερα φωνάζει "θέλω ποτάκι", τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει το retro bar της Νατάσσας Μποφίλιου στην Αθήνα, τον "Παπαγάλο", στην οδό Λεωνίδου 31.

Κάτω από καταπράσινα δέντρα και ανάμεσα σε υπέροχα φυτά, βρίσκονται τα τραπεζάκια, όπου μπορείς να κάτσεις και να απολαύσεις ροφήματα, ποτά και φαγητό.

Retro διακόσμηση και ένα λίγο εξωτικό τοπίο συνθέτουν την αισθητική του εσωτερικού μέρους του μαγαζιού.

Σινεμά

Πέμπτη σήμερα και κάνουν πρεμιέρα καινούργιες ταινίες. Το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα μία ταινία που έχει συζητηθεί πολύ και δεν είναι άλλη από την ταινία "Elvis".

Υπόθεση:

Η μετεωρική διαδρομή του νεαρού Έλβις Πρίσλεϊ από το Τουπέλο του Μισισίπι μέχρι το θρόνο του βασιλιά του ροκ μέσα από τα μάτια τού ατζέντη του Τομ Πάρκερ.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Μήπως σήμερα θες να γελάσεις το χειλάκι σου; Τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις εισιτήριο για την stand up comedy παράσταση "Ροκσταριλίκια"

Ο Θοδωρής Αδαμάκος και ο Χρήστος Πέτρου παρουσιάζουν τη double bill παράσταση τους, με τίτλο "Ροκσταριλίκια" για πρώτη φορά στη σκηνή του Λοσάντζελε! Ένα 75λέπτο ανεξέλεγκτης κωμωδίας για όλες τις σκατοδουλειές που αναγκαστήκατε να κάνετε, όλους τους ακατάλληλους καθηγητές που έπρεπε να υπακούτε, βρισιές, σεξ και βία. Μια παράσταση που δε σέβεται κανέναν και δε θα έπρεπε άλλωστε, αφού κεκλεισμένων θυρών όλα μένουν μεταξύ μας!

Μαζί τους η μοναδική Εύα Δημητρόπουλου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Αν πάλι για σήμερα θέλεις λίγη φασαρία, πάθος και πολύ διασκέδαση, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις εισιτήριο για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share