Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Έρχονται οι δύο πρώτες εκδηλώσεις

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

21 Ιουνίου 2022 13:23
Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Έρχονται οι δύο πρώτες εκδηλώσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, υποδέχεται το καλοκαίρι του 2022 δυναμικά, με στόχο να δώσει μία νότα δροσιάς και ψυχαγωγίας τόσο στους δημότες Αμαρουσίου, όσο και στους δημότες των υπόλοιπων δήμων.

Το Φεστιβάλ, που δεν σταμάτησε να διοργανώνεται, ακόμα και πέρυσι, που τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊου ήταν αυξημένα, επανέρχεται φέτος πολύ δυναμικά, στο Αίθριο Θέατρο, στην Λεωφόρο Κηφισίας 219.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, το Φεστιβάλ ξεκινάει δυναμικά, με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τα ωραιότερα τραγούδια, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα την Πέμπτη 30 Ιουνίου, θα προβληθεί η θεατρική παράσταση "Η Μεγάλη Πλεκτάνη".

Σταύρος Ξαρχάκος

Τα ωραιότερα τραγούδια

Ένα υπέροχο πρόγραμμα που διευθύνει και παρουσιάζει ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος και κατά τη διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία των τραγουδιστών: Ηρούς Σαϊα και Ζαχαρία Καρούνη. Μαζί τους οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από σπουδαίους μουσικούς.

"Η Μεγάλη Πλεκτάνη"

Ανατρεπτική κωμωδία του Jordi Galceran

Ο πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας έγραψε ένα έργο κωμικό και αστείο, όλο ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και γεμάτο νόημα: για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες και τις σκευωρίες του ανθρώπου της διπλανής πόρτας. Μια πολύ έξυπνη κωμωδία σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και με πρωταγωνιστές τους: Λεωνίδα Κακούρη, Δήμητρα Ματσούκα, Θανάση Πατριαρχέα, Χάρη Γρηγορόπουλο και Κατερίνα Νικολοπούλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αρκετά χαμηλές, ώστε να μπορούν να παρευρεθούν όλοι στο φεστιβάλ. Για τους δημότες Αμαρουσίου, η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5€ ενώ για τους υπόλοιπους δημότες, η τιμή εισιτήριου ανέρχεται στα 10€ . Ωστόσο, σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και μέσω κοινωνικών υπηρεσιών για τις ευάλωτες ομάδες.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share