Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

21 Ιουνίου 2022 11:43
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το ιταλικό εστιατόριο "Cupola", που βρίσκεται στην οδό Ευφοριωνος 13 στην Αθήνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα εστιατόρια για ιταλικές μακαρονάδες.
Το CUPOLA είναι μια μοντέρνα trattoria σε έναν όμορφο και ζεστό πεζόδρομο στο Παγκράτι που άνοιξε τις πόρτες του το 2017 για να μας ταξιδέψει μέσα από την αυθεντική Ιταλική κουζίνα του.
Η Cozy ατμόσφαιρα και το πάντρεμα παραδοσιακού με μοντέρνου, σε τραβούν να περάσεις την πόρτα του μαγαζιού ξανά και ξανά.

Bar

Αν πάλι σήμερα θέλεις να απολαύσεις ένα ωραίο cocktail, τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα το "Lucca", που βρίσκεται στην Μεσογείων στο νούμερο 250.

Ένας ιδιαίτερος χώρος με διαφορετικές διακοσμητικές λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά του, που δένουν, όμως, αρμονικά μεταξύ τους.

Ξύλινα έπιπλα, μοντέρνα κάδρα, φυτά στην οροφή και πολύχρωμα μοτίβα διαμορφώνουν το περιβάλλον του εσωτερικού χώρου, ενώ διαθέτει τραπέζια και στον εξωτερικό χώρο.

Σινεμά

Αν η καρδούλα σήμερα χτυπά για θερινό σινεμαδάκι, τότε για σήμερα σου προτείνουμε την ταινία "Ο Άγνωστος του Εξπρές", του Άλφρεντ Χίτσκοκ, του 1951. Μία ταινία με εξαιρετική βαθμολογία.

Υπόθεση:

Ο Γκάι, ένας διάσημος τενίστας με προβλήματα στο γάμο του, συναντά στο τρένο έναν άγνωστο που του προτείνει να «ανταλλάξουν» μεταξύ τους φόνους για να έχουν το τέλειο άλλοθι. Παρά την άρνησή του, όμως, ο άλλος προχωρά στην εκτέλεση του σχεδίου.

Trailer:

Δες εδώ σε ποιους κινηματογράφους προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Για τους θεατρόφιλους το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα την παράσταση "Ο Ορφέας στον Άδη" του Τενεσί Ουίλιαμς, στο θέατρο Ροές.

Ένα ανομολόγητο έγκλημα δεκαπέντε χρόνων. Η Λέηντυ, κόρη Ιταλού μετανάστη, ζει σε μια πόλη της Αμερικής με τον άρρωστο και βάναυσο σύζυγό της. Μοναδικό της όνειρο, μέσα σε αυτήν την κόλαση, είναι να ανοίξει ξανά το αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο, εις μνήμην του πατέρα της, που τον έκαψε ζωντανό στον κήπο του ο σύζυγός της, μέλος της Κου Κλουξ Κλαν.

Ο Βαλ, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που, όπως λέει ο ίδιος, ζούσε μέσα στη διαφθορά, φτάνει την ημέρα των γενεθλίων του σ’ αυτή την πόλη που κυριαρχεί η βία, το έγκλημα και η αντίσταση σε οτιδήποτε διαφέρει από τα «ήθη τους». Ψάχνει για δουλειά, προσπαθώντας να αλλάξει τη ζωή του και προσλαμβάνεται υπάλληλος στο υπό ανακαίνιση ζαχαροπλαστείο.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Μιας και είναι καλοκαιράκι, παίζουν πολλές συναυλίες στην πρωτεύουσα. Σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον μοναδικό Σωκράτη Μάλαμα μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του, στο Κατράκειο Θέατρο.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share