Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το "παραδοσιακό καφενέ" στην Αττική, στο οποίο γυρίστηκε η ταινία "Κοινός Παρονομαστής", με πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες

Που βρίσκεται;

20 Ιουνίου 2022 15:30
Αυτό είναι το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές ταινίες και σειρές, είχαν κάποια καφετέρια ή εστιατόριο, σαν σήμα κατατεθέν τους. Η ταινία «Κοινός Παρονομαστής», γυρίστηκε ολόκληρη μέσα σε ένα παραδοσιακό καφενείο.

Η ταινία, με πρωταγωνιστές τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Αντώνη Αντωνίου και τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, που πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες", γυρίστηκε μέσα σε ένα καφενέ.

Ποιο ήταν όμως αυτό το καφενέ;

Ο "Κοινός Παρονομαστής" λοιπόν, γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2013 σε μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο έξω από το Λαύριο, η οποία βάφτηκε και εξοπλίστηκε από την αρχή για τις ανάγκες τις ταινίας.

Υπόθεση ταινίας:

Ο ιδιοκτήτης ενός επαρχιακού καφενείου και τρεις άρρενες θαμώνες του πιάνουν κουβέντα για τις γυναίκες, τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Συμφωνούν και διαφωνούν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον «κοινό παρονομαστή», ο οποίος κάνει κάποια στιγμή την αιφνιδιαστική επίσκεψή του.

Trailer:

Η ταινία έχει βραβευτεί με τα: Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη – 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Α’ Ανδρικού για τον Αντώνη Αντωνίου, Μουσικής για τον Αντώνη Μιτζέλο και Κοινού – 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γέφυρες, Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Καλύτερης Μουσικής για τον Αντώνη Μιτζέλο – 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share