Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

20 Ιουνίου 2022 12:52
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Zinglee, που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 2 στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Κολωνάκι.

Το μενού του Zinglee παραμένει πιστό στο δημοφιλές nice n easy DNA, με τον executive chef Χρήστο Αθανασιάδη να αξιοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα με ταυτότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και super foods από όλο τον κόσμο.

Μερικά από τα γευστικά πιάτα του καταλόγου είναι το Soft shell tacos με φρέσκο τόνο Αιγαίου, κρέμα αβοκάντο Κρήτης και ψιλοκομμένο μαρούλι, το Ταρτάρ μόσχου γάλακτος με κλασικές γαρνιτούρες και τρούφα Κοζάνης.

Bar

Αν πάλι θέλεις να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με ένα δροσιστικό cocktail, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το White Spoon, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 234 στον Χολαργό.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ποτό στον Χολαργό.

Γευστικά και απολαυστικά cocktails σε ένα φιλόξενο και χαλαρό περιβάλλον. Το White Spoon τις νύχτες μεταμορφώνεται σε ένα bar που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα, με shakers που παίρνουν φωτιά και signatures που μεγενθύνουν κάθε σεζόν όλο και περισσότερο την απόλαυσή σου.

Σινεμά

Αν θέλεις να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου, χαλαρά μία καλή ταινία, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να δεις την ταινία "Μερικοί το Προτιμούν Καυτό", μία αισθηματική κωμική ταινία του 1959, με την Μέριλιν Μονρόε, που προβάλλεται σε πολλά θερινά σινεμά της Αθήνας.

Υπόθεση:

Στο Σικάγο της ποταπαγόρευσης, δυο απένταροι μουσικοί γίνονται μάρτυρες μιας γκανγκστερικής σφαγής. Για να γλιτώσουν τη ζωή τους, αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες και να φύγουν για το Μαϊάμι μαζί μ’ ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα.

Trailer:

Μουσική

Αν θέλεις να απολαύσεις μία εξαιρετική συναυλία σε ένα υπαίθριο θέατρο, με θέα τη θάλασσα και τα αστέρια, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, στο Βεάκειο Θέατρο, που θα λάβει χώρα σήμερα στις 20 Ιουνίου.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά και ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία. Ο Showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική του άνεση, περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά.

Στις 21:30 τα βλέμματα μας θα είναι στραμμένα στον ταλαντούχο καλλιτέχνη και τα πρώτα χαμόγελα θα αρχίζουν να σχηματίζονται στα πρόσωπα του κοινού.

Θέατρο

Αν είσαι θεατρόφιλος και θέλεις να απολαύσεις μία θεατρική παράσταση, αυτό το βράδυ της Δευτέρας, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το έργο "Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη", μια παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ, Γεωργίου Διδασκάλου.

Στον υπέροχο αύλειο χώρο του Νομισματικού Μουσείου, το οποίο φιλοξενεί στην έκθεσή του τα τεκμήρια της νομισματοκοπίας του Ι. Καποδίστρια, παρουσιάζεται στις 19 και 20 Ιουνίου, ώρα 9.00 και 9.30 μμ. αντίστοιχα, το θεατρικό έργο "Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη".

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share