Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

19 Ιουνίου 2022 07:15
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το μεξικάνικο εστιατόριο El Catrin, που βρίσκεται στην οδό Φοίβης 15 στην Γλυφάδα.

Παράλληλα, ανακάλυψε εδώ περισσότερα εστιατόρια της Γλυφάδας.

Στο εστιατόριο που σε ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Μεξικό, μπορείς να δοκιμάσεις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, ενώ τα churros είναι το γλυκό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις πριν φύγεις.

Ενώ το concept του εστιατορίου σχετίζεται με την La Calavera Catrina, μια χάραξη σε ψευδάργυρο (1910-1913) από τον διάσημο μεξικανό τυπογράφο, εικονογράφο και λιθογράφος José Guadalupe Posada. Η εικόνα απεικονίζει έναν θηλυκό σκελετό ντυμένο μόνο με ένα καπέλο.

Bars

Αν θέλεις να κλείσεις την εβδομάδα σου με ένα ποτάκι, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει για σήμερα το Nālu, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο.

Παράλληλα, ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ποτό στον Άλιμο.

To Nālu, είναι ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Αττικής. Ένα χαλαρό στέκι, με διεθνές μενού και γευστικότατα cocktails. Στο μαγαζί μάλιστα, διοργανώνονται και lives γι' αυτό έχε τα αυτιά σου ανοιχτά για να προλάβεις το επόμενο. Απόλαυσε το ποτό σου δίπλα στη θάλασσα, παρέα με την καλύτερη μουσική.

Σινεμά

Αν πάλι θέλεις να κλείσεις την εβδομάδα σου με κάτι πιο χαλαρό, τότε το Athensmagazine.gr σου προτείνει, θερινό σινεμαδάκι και την δραματική κομεντί "Καλή Τύχη Λίο Γκράντε".

Υπόθεση:

Η Νάνσι Στόουκς, συνταξιούχος δασκάλα που έχει χάσει το σύζυγο της δύο χρόνια πριν, αποφασίζει να προσλάβει έναν νεαρό σεξεργάτη. Γεμάτη ενοχές, θα έρθει αντιμέτωπη με μια απελευθερωτική εμπειρία που θα της αλλάξει τη ζωή.

Trailer:

Δες εδώ σε ποιους κινηματογράφους προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Αν πάλι η καρδούλα σου χτυπά για θέατρο, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την θεατρική παράσταση "Η Δημοκρατία του Μπακλαβά".

Υπόθεση:

Ένα μεικτό ελληνοτουρκικό ζευγάρι, η Σοφία και ο Φατίχ, δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως φοιτητές σε μια ουδέτερη χώρα της Δύσης, ιδρύουν μια επιχείρηση, ένα μπακλαβατζίδικο, στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με την παραδοσιακή εχθρότητα ανάμεσα στις δύο χώρες, αποφασίζουν να ανακηρύξουν την επιχείρηση τους σε ανεξάρτητο κράτος. Ένα ρομαντικό εγχείρημα, καταδικασμένο εξαρχής να αποτύχει.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μπάνιο

Αν στα σημερινά σου πλάνα συμπεριλαμβάνεται και το μπανάκι, τότε το Athensmagazine.gr σου προτείνει την μαγική παραλία της Αττικής με τα 99 σκαλοπάτια που μοιάζει με Κυκλάδες.

Ο λόγος για την παραλία ΚΑΠΕ, όπως είναι γνωστή και βρίσκεται στο δρόμο προς το Σούνιο.

Λίγο πριν από τα Λεγραινά, στον δρόμο που οδηγεί στο Σούνιο, υπάρχει, λοιπόν μια πινακίδα που αναφέρει «Ιδιοκτησία Κ.Α.Π.Ε.» του Υπουργείου Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας. Μια παραλία που ίσως έχεις ακούσει ότι ξεχωρίζει στο Σούνιο. Και είναι αυτή ακριβώς. Βρίσκεται στην παραλιακή οδό Αθηνών-Σουνίου, αμέσως μετά τον οικισμό Χάρακας.

Ένας χωματόδρομος σε περιμένει να αφήσεις το αυτοκίνητό σου και μετά μένει μια κατάβαση περίπου… 100 σκαλιών. Ωστόσο, η υπέροχη θέα θα σε αποζημιώσει.

Για να πας για κολύμπι στο ΚΑΠΕ Σούνιο καλό θα ήταν να ξεκινήσεις νωρίς, ενώ απαραίτητο κρίνεται να έχεις πάρει μαζί σου προμήθειες. Μια καντίνα πριν τα σκαλιά θα σου παρέχει τα απαραίτητα, όμως βεβαιώσου πως έχεις όλα όσα θα χρειαστείς πριν ξεκινήσεις την κατάβαση.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share