Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

16 Ιουνίου 2022 14:55
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Νήσος, που βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, για να απολαύσετε τα ψαράκια σας δίπλα στη θάλασσα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ψάρι στην Αθήνα.

Στην ψαροταβέρνα θα βρεις από χταπόδι, σαρδέλες και σκουμπρί στα κάρβουνα, γαύρο και μαριδάκι, μύδια σαγανάκι και όστρακα, θαλασσινές μακαρονάδες μέχρι και εκπληκτικά καβουροπόδαρα, κριθαρότο με καραβιδόψυχα και φυσικά ντόπια ψάρια που θα τα ταιριάξετε με ούζο, τσίπουρο και κρασί.

Bar

Αν θέλεις σήμερα να απολαύσεις ένα νόστιμο cocktail ή το αγαπημένο σου ποτό, τότε σου προτείνουμε το Rayēn, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 10 στον Άλιμο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στον Άλιμο.

Το Rayēn, με boho chic ύφος, είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις ένα cocktail, με άρωμα Μεξικού, ενώ μπορείς να δοκιμάσεις παράλληλα και κάποιο από τα Μεξικάνικα πιάτα.

Αν θέλεις μάλιστα να χαλαρώσεις πλήρως απόλαυσε το ποτό σου στις πολύχρωμες μαξιλάρες και αγνάντεψε την θάλασσα.

Θέατρο

Για σήμερα το Athensmagazine.gr, προτείνει μία stand up comedy παράσταση, για να γελάσει το χειλάκι σας. Φέτος το καλοκαίρι το Λοσάντζελε, έχει πληθώρα παραστάσεων και σήμερα προβάλλεται η παράσταση "Ροκσταριλίκια".

Ο Θοδωρής Αδαμάκος και ο Χρήστος Πέτρου παρουσιάζουν τη double bill παράσταση τους, με τίτλο "Ροκσταριλίκια" για πρώτη φορά σε περιοδεία! Ένα 75λέπτο ανεξέλεγκτης κωμωδίας για όλες τις σκατοδουλειές που αναγκαστήκατε να κάνετε, όλους τους βλάκες καθηγητές που έπρεπε να ακούτε, βρισιές, σεξ και βία. Μια παράσταση που δε σέβεται κανέναν.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Σινεμά

Πέμπτη σήμερα και κάνουν πρεμιέρα νέες ταινίες. Το Athensmagazine.gr σου προτείνει για σήμερα την ταινία "Το Τέλειο Αφεντικό" με τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται.

Υπόθεση:

Περιμένοντας την επίσκεψη της επιτροπής των επιχειρηματικών βραβείων, ο ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου βιομηχανικών ζυγαριών προσπαθεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των εργαζομένων που επηρεάζουν την καλή του εικόνα.

Trailer:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share