Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μήπως τελευταία έχεις πολλά νεύρα: Στο Λίμπα, μπορείς κυριολεκτικά να τα σπάσεις!

Κάν' τα όλα "λίμπα"!

15 Ιουνίου 2022 14:36
Μήπως τελευταία έχεις πολλά νεύρα: Στο Λίμπα, μπορείς κυριολεκτικά να τα σπάσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως το τελευταίο διάστημα έχεις πολλά νεύρα; Θα ήθελες να ουρλιάξεις δυνατά και να τα σπάσεις όλα; Στάσου! Υπάρχει για εσένα η κατάλληλη λύση! Ένα μέρος όπου ελεύθερα μπορείς να σπάσεις ότι θέλεις.

Ο λόγος για το "Λίμπα", που βρίσκεται στην οδό Πιττάκη 6 στην Αθήνα και που μπορείς κυριολεκτικά να τα κάνεις όλα λίμπα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 3 escape rooms στην Αθήνα για δυνατούς λύτες.

Το πρώτο δωμάτιο θυμού που άνοιξε στην Αθήνα, μία μόδα που ήρθε από το εξωτερικό, είναι της Έλενα Δριήβα και του Σπυρίδωνα Τρικαλιώτης. Η δημιουργία αυτή ήταν μια αυθόρμητη σκέψη η οποία πήγαζε από την θέληση για δημιουργία ενός νέου, διαφορετικού και ξεχωριστού πρότζεκτ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή!

Έρχεσαι στο μαγαζί ή κλείνεις από πριν τηλεφωνικώς ραντεβού.

Οι τιμές ξεκινάνε από 5 ευρώ και δεν έχουν ταβάνι. Εξαρτάται από τι θα σπάσεις, καθώς κάθε αντικείμενο (π.χ. μπουκάλια, πιάτα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά κλπ ) έχει την τιμή του, την όρεξή σου και το που θα σταματήσεις.

Υπάρχουν φυσικά και διάφορα πακέτα όπως του να σπάσεις 20 μπουκάλια μαζί με έναν φίλο σου έναντι 10 ευρώ συνολικά συν ένα δώρο από το μαγαζί.

Φυσικά έχεις την επιλογή να ψωνίσεις δικά σου αντικείμενα ή απλά να φέρεις κάτι δικό σου και να το σπάσεις εκεί επί τόπου.

Να σημειωθεί ότι το Λίμπα σου προσφέρει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και στολή προστασίας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share