Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

15 Ιουνίου 2022 11:39
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Wynwood, που βρίσκεται στη Φοίβης 15 στη Γλυφάδα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα εστιατόρια στη Γλυφάδα.

Το Wynwood στην Γλυφάδα σε ταξιδεύει στο μακρινό Μαϊάμι. Διακόσμηση που θυμίζει παραλία και ένα ξύλινο σε στυλ ναυαγοσωστικό σπιτάκι, μέσα στο οποίο βρίσκεται ο DJ.

Το μενού έχει αμέτρητες επιλογές, ενώ υπάρχουν και κάποια πιάτα για χορτοφάγους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wynwood (@wynwoodgr)

Bar

Αν σήμερα θέλεις να απολαύσεις ένα δροσερό και γευστικό cocktail, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει, το Sky Bar 360, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 72 στο Παλαιό Φάληρο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Παλαιό Φάληρο.

Απόλαυσε το ποτό σου ή το cocktail σου σε μία ταράτσα με απέραντη θέα και πισίνα. Βρίσκεται στο Επίπεδο 8 του Poseidon Athens Hotel και είναι ένα από τα καλύτερα κοκτέιλ μπαρ καλοκαιριού στην Αθήνα.

Θέατρο

Αν η καρδούλα σου χτυπά για θέατρο, τότε για σήμερα το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την θεατρική παράσταση "Η Δημοκρατία του Μπακλαβά", η οποία θα παίζεται για λίγες μέρες ακόμα.

Η παράσταση προβάλλεται στο Αμφι-Θέατρο, που βρίσκεται στην οδό Α. Χατζημιχάλη 15 & Αδριανού 111.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Υπόθεση:

Ένα μεικτό ελληνοτουρκικό ζευγάρι, η Σοφία και ο Φατίχ, δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως φοιτητές σε μια ουδέτερη χώρα της Δύσης, ιδρύουν μια επιχείρηση, ένα μπακλαβατζίδικο, στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με την παραδοσιακή εχθρότητα ανάμεσα στις δύο χώρες, αποφασίζουν να ανακηρύξουν την επιχείρηση τους σε ανεξάρτητο κράτος. Ένα ρομαντικό εγχείρημα, καταδικασμένο εξαρχής να αποτύχει.

Μια ομάδα «ερευνητών» καλείται επί σκηνής να αναδομήσει την ιστορία του μικροσκοπικού αυτού έθνους, τη γέννηση, τις συγκρούσεις και την κληρονομιά του. Με άξονα μια σειρά από φανταστικές, σουρεαλιστικές και κωμικές καταστάσεις, δύο νέοι άνθρωποι προσπαθούν να απαλλαγούν από το βάρος αιώνιων στερεοτύπων εχθρότητας και να εφεύρουν για τον εαυτό τους μια νέα ταυτότητα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία δεν γίνεται. Η Αθήνα "κουνιέται" ήδη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, με τις συναυλίες να έχουν ήδη ξεκινήσει!

Σήμερα, 15 Ιουνίου, στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, τραγουδά η μία και μοναδική, Καίτη Γαρμπή και το Athensmagazine.gr, προτείνει να ρίξεις μία ματιά στα διαθέσιμα εισιτήρια, εάν δεν έχεις ήδη προμηθευτεί ένα.

Σημειώνεται ότι την συναυλία ανοίγει ο Διονύσης Σχοινάς.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ταινία

Αν πάλι σήμερα θέλεις κάτι πιο χαλαρό και ήρεμο, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα θερινό σινεμαδάκι. Για σήμερα το Athensmagazine.gr. προτείνει την ταινία "Σήμερα Φτιάχνουμε τον Κόσμο".

Υπόθεση:

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της πρώην συζύγου του, ο Νταβίντ «ο Έλληνας» Σαμαράς, παραγωγός ενός τηλεοπτικού reality show, μαθαίνει πως ο εννιάχρονος γιος του δεν είναι δικό του παιδί. Ανεύθυνος ως γονιός, νιώθει πως δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον μικρό Μπενίτο, εκείνος όμως τον πείθει να βρουν μαζί τον βιολογικό του πατέρα.

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Έκθεση βιβλίου

Για τους βιβλιοφάγους το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να επισκεφτείς την 34η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά στο Πασαλιμάνι, η οποία θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 19 Ιουνίου, με δεκάδες περίπτερα γεμάτα βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με παλιούς και ακυκλοφόρητους τίτλους, εκδότες από όλη την Ελλάδα και συγγραφείς που θα αναμένουν τους αναγνώστες τους για να τους γνωρίσουν από κοντά.

Από τις 3 - 19 Ιουνίου, 19.00 – 23.00

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share