Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

14 Ιουνίου 2022 10:38
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Vosporos, που βρίσκεται στο ανανεωμένο Μικρολίμανο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα εστιατόρια στο ανανεωμένο Μικρολίμανο.

Στο Vosporos θα απολαύσεις καλό κρέας, ανατολίτικους μεζέδες και αυθεντικές πολίτικες γεύσεις δίπλα στην θάλασσα.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο μαγαζί έχει υπέροχη αισθητική... με τα ξύλινα τραπέζια και τα πράσινα φυτά να μετατρέπουν τον χώρο σε ειδυλλιακό τοπίο και την θέα του Βόσπορου και της μαρίνας, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.

Bar

Αν σήμερα η καρδιά σου χτυπά για ποτό, τότε το Athensmagazine.gr σου προτείνει το Madeira, που βρίσκεται στην οδό Πεύκων 1 στο Ηράκλειο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα bar στο Ηράκλειο.

Με το που περάσεις την χαρακτηριστική του είσοδο, θα μπεις κατευθείαν σε νησιώτικο mood, αφού το περιβάλλον έχει φτιαχτεί σαν homage στην κυκλαδίτικη ελληνική ομορφιά. Το διαχρονικό λευκό δένει με τους ψάθινους πάτους των σκαμπό, τα χρωματιστά κιλίμια, τα καταπράσινα δέντρα.

Γεύση

Αν θέλεις να δροσιστείς με ένα παγωτό και μια ιδιαίτερη γεύση, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να επισκεφτείς το Fatto a Μano, στην οδό Κώστα Βάρναλη 21 στο Περιστέρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά με παγωτό στην Αθήνα.

Στο Fatto a Μano θα φας παγωτό από 100% φυσικές πρώτες ύλες... από κάθε γωνιά της Ελλάδας (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα). Εκεί θα δοκιμάσεις παγωτό με γεύση ρακόμελο, ριζόγαλο, ανθότυρο και μπουγάτσα....

Μουσική

Αν αγαπάς τις συναυλίες, τότε είσαι πολύ τυχερός, γιατί το καλοκαίρι στην Αθήνα, οργανώνονται πολλές συναυλίες. Για σήμερα το Athensmagazine.gr, προτείνει την συναυλία του Γιώργου Αλκαίου, στο Θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21.00.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν είσαι λάτρης του θεάτρου, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την θεατρική παράσταση Backpack, με την Φαίη Ξυλά και τον Χρήστο Σπανό, στο θέατρο 104 στο Γκάζι.

Το χαμένο σακίδιο, που έχει αφεθεί επιμελώς και εσκεμμένα, κάπου στο πολύβουο μετρό, περιλαμβάνει όχι μόνο πολύτιμο περιεχόμενο αλλά και απαντήσεις σε κρίσιμα και στοιχειωμένα ερωτήματα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Η ΓΥΝΑΙΚΑ (Φαίη Ξυλά) η παραλήπτρια και ο ΑΝΔΡΑΣ (Χρήστος Σπανός) ο κομιστής, τελείως άγνωστοι μεταξύ τους, ταυτίζονται με όσα έρχονται στο φως, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Οι αποκαλύψεις προελαύνουν. Το μυστήριο θεριεύει. Όσα φάνταζαν άρρητα και καλά κρυμμένα, αρχίζουν και ηχούν σαν συναγερμός.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share