Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

13 Ιουνίου 2022 07:14
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Artisanal, στην Κηφισιά, στην οδό Ζηρίνη 2.

Ένας καταπράσινος κήπος 300 τ.μ. σας περιμένει για να απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα με αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Ειδυλλιακός χώρος, ατμόσφαιρα που σε ηρεμεί και φαγητό που σε ταξιδεύει. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια στην Κηφισιά.

Βar

Αν πάλι σήμερα έχεις όρεξη για ένα ποτάκι, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το Μinnie the Moocher στο Κολωνάκι, στην οδό Τσακάλωφ 6.

Αυθεντικό κλασικό bar εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης! Με "συνωμοτικό" σκηνικό που παραπέμπει σε νεοϋορκέζικη στοά και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, από το comfort μενού μέχρι την ενημερωμένη κάβα με premium ποτά και την classic cocktail list του, γράφει τη δική του ιστορία στον mainstream πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα στέκια για ποτό στο Κολωνάκι.

Γεύση

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις μία σπιτική πίτα της γιαγιάς. Στο "The Pie Shop"
στην οδό Βουλής 16, μπορείς να απολαύσεις πίτες, όπως αυτές των γιαγιάδων. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά με πίτες στην Αθήνα.

Παραλία

Επειδή η συγκεκριμένη Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος, αν έχεις ρεπό, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να επισκεφτείς κάποια από τις παραλίες της Αθήνας και να κάνεις θαλάσσια σπορ. Το Athensmagazine.gr προτείνει το "Apollon Watersports", στην Αγίου Νικολάου και Βουλιαγμένης.

Μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στην παραλία Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης, μπροστά από το ξενοδοχείο Apollo Divani κάνετε θαλάσσια σπορ, όπως σκι, wakeboard, puddle, καγιάκ κ.α., αλλά και fun sports όπως μπανάνα, rings, jet ski.

Σινεμά

Αν θέλεις να απολαύσεις μία ωραία ταινία, τότε το Athensmagazine.gr σας προτείνει την ταινία ο "Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ".

Υπόθεση:

Όταν μαθαίνει πως ο παντρεμένος εραστής της δεν μπορεί να έρθει μαζί της διακοπές, αλλά είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την οικογένειά του σε μια ορεινή εκδρομή, η ερωτευμένη και απελπισμένη Αντουανέτ αποφασίζει να τον ακολουθήσει χωρίς να του το πει.

Trailer:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share