Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

11 Ιουνίου 2022 08:02
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο Μυρώνη, με μεσογειακή κουζίνα, στο Μεταξουργείο.

Το Μυρώνι βρίσκεται στο Μεταξουργείο, σε έναν πανέμορφο χώρο στην πόλη της Αθήνας, με αισθητική που βασίζεται στην πέτρα και είναι στολισμένος με κάθε λογής λουλούδια.

Αν βρίσκεσαι κοντά στο Μεταξουργείο, το εστιατόριο Μυρώνι είναι ιδανική επιλογή για να απολαύσεις νόστιμο φαγητό που μοιάζει να είναι φτιαγμένο από τα χεράκια της μαμάς. Αξίζει να δοκιμάσεις τους κολοκυθοκεφτέδες, το γαλοτύρι, την χταποδοσαλάτα κι από κυρίως πιάτα το αρνάκι λεμονάτο με ρύζι, τον μουσακά, το φιλέτο κοτόπουλο και πολλά ακόμα φοβερά πιάτα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ κι΄ άλλα εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα στην Αθήνα.

Bars

Σάββατο βράδυ σήμερα και αν έχεις όρεξη για ένα ποτάκι σου προτείνουμε το B - Kouti, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το B- Kouti, το μαγαζί που θυμίζει Moulin Rouge, με το βαθύ κόκκινο να επικρατεί στα έπιπλα, την ατμόσφαιρα να είναι ζεστή και τα ηχεία του παίζουν dj sets με ξένο ρεπερτόριο απ' όλες τις δεκαετίες. Εκεί θα απολαύσεις τα πιο γευστικά cocktails, τα οποία φτιάχνονται με μεράκι και προσοχή.

Πισίνα

Αν θέλεις να δροσιστείς σου προτείνουμε να επισκεφτείς μία από τις πισίνες της Αθήνας. Για σήμερα το Athensmagazine.gr, προτείνει την πισίνα στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Θα απολαύσετε το μπάνιο σας με ωραία θέα και θα δροσιστείτε με τις πεντανόστιμες σαλάτες τους. Θα νιώσετε σίγουρα ότι βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό νησί. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ μερικές ακόμα πισίνες στην Αθήνα.

Έκθεση

Στο Πεδίον του Άρεως, θα δεις την έκθεση "Πλάσματα" της Στέγης Ωνάση. 25 διεθνή έργα, περισσότερα από 250 τετραγωνικά μέτρα οθονών LED, 40 συσσωρευτές που συλλέγουν ηλιακή ενέργεια και δημιουργούν ένα τεχνητό φεγγάρι, αλλά κι ένας τεράστιος κόκκινος πλανήτης, υπόσχονται να μας διασκεδάσουν, αλλά και να μας προβληματίσουν μέσα στο αθηναϊκό καλοκαίρι.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Μουσική

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας φτιάχνει τη διάθεση, αυτό είναι η μουσική. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, απόλαυσε τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφίνο στο «POSIDONIO».

Στο άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, την ξεχωριστή της πινελιά βάζει η Βένια Καραγιαννίδου,
καθώς και οι Alex Mandi και Ειρήνη Μιχαήλ.

Στα decks ο DJ Pitsi.

Σινεμά

Μπορεί να είναι Σάββατο, αλλά ίσως εσύ να θέλεις κάτι πιο χαλαρό... τότε τι καλύτερο από ένα θερινό σινεμαδάκι. Για σήμερα σας προτείνουμε την ταινία "Μετρητής Καρτών".

Υπόθεση:

Ο Γουίλιαμ Τελ, επαγγελματίας χαρτοπαίκτης και πρώην στρατιωτικός που είχε καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση, αναλαμβάνει υπό την προστασία του έναν νεαρό ο οποίος ζητά εκδίκηση από έναν κοινό τους γνωστό.

Trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share